Η Μάρα Μεϊμαρίδη επιστρέφει με το 8o βιβλίο της που έχει τίτλο Ραχέλ – « Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου».

Η ιστορία

Η Ραχέλ, μια νεαρή Εβραιοπούλα γεννιέται στην Κρήτη το έτος 48, επί Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Μεγαλώνει και γαλουχείται από τις πνευματικές Μάγρες που την μυούν στις πολεμικές και θεραπευτικές τέχνες. Ερωτεύεται παθιασμένα, πολεμάει, συνωμοτεί, πουλιέται σαν σκλάβα, δραπετεύει, και είναι αυτόπτης μάρτυρας στη συγγραφή των Ευαγγελίων στη Ρώμη του έτους 75.


Όλος ο ταραχώδης 1ος αιώνας μ.Χ, ο πιο σημαντικός για την ανθρωπότητα καταγράφεται εδώ, μέσα από τις ζωές αληθινών ιστορικών προσώπων.
Ποιος ήταν ο Ιησούς;
Ποιος ήταν ο Παύλος;
Ποιος πράγματι έγραψε τα Ευαγγέλια;
Ποια αλήθεια κρύβεται πίσω από τη πιο διάσημη ιστορία που ειπώθηκε ποτέ;

Διαβάστε επίσης: «Η έβδομη ήπειρος», το νέο βιβλίο του σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη, ένα ταξίδι στην καρδιά του σινεμά

Μια φανταστική μυθοπλασία με έντονη σύνδεση με τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα που αφορούν τη γέννηση και την εδραίωση της χριστιανικής θρησκείας, με ζωντανούς χαρακτήρες, έντονη δράση και πλοκή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, ένα μαγικό ταξίδι σε όλο σχεδόν τον γνωστό κόσμο μιας σημαντικής περιόδου για την εξέλιξη των μεταφυσικών αναζητήσεων του ανθρώπινου είδους. Μια περιήγηση στον ιστορικό χώρο και χρόνο, όπου μαγεία και ρεαλισμός, ιδέες και γεγονότα, πραγματικό και φανταστικό συμπλέκονται αρμονικά συνθέτοντας ένα μαγικά ρεαλιστικό μυθιστόρημα μεγάλης έντασης και αφηγηματικής αξίας.

Η συγγραφέας για το βιβλίο

«Έχοντας της Κατίνας τα ημερολόγια, αποφάσισα να γράψω για τη ζωή της. Τα βιβλία «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» και «Κατίνα 1922-1925» είδαν το φως και είχαν τεράστια επιτυχία. Τούτο εδώ το βιβλίο της ΡΑΧΕΛ, θεωρώ, ήρθε να σας φωτίσει. Για μένα ήταν εντυπωσιακό, πόσο αβίαστα έρεε η διήγηση γράφοντάς το. Μήπως τελικά… «εμφανίστηκε»; Θα το αφήσω σε εσένα αγαπητέ αναγνώστη, να το αποφασίσεις.»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr