
Ελένη Φουρέιρα: Το υπονοούμενο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις φήμες εγκυμοσύνης
Δείτε τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις φήμες εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα.
Η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό.
Η επιτυχημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Τους τελευταίους μήνες απέφευγε να εμφανίζεται σε χώρους, στους οποίους υπήρχαν δημοσιογράφοι, εντείνοντας τις φήμες για εγκυμοσύνη.
Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό όταν η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της κατά το καλοκαίρι. Η τελευταία φορά που πραγματοποίησε κάποια δημόσια εμφάνιση ήταν όταν τραγούδησε σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι τον περασμένο Ιούλιο.
Έκτοτε, άρχισαν τα σενάρια για φημολογούμενη εγκυμοσύνη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλμπέρτο Μποτία. Οι φήμες αυξήθηκαν μετά την απόφαση της Ελένης Φουρέιρα να απουσιάζει από τα νυχτερινά κέντρα τη φετινή χρονιά. Η εκρηκτική τραγουδίστρια θεωρείται εργασιομανής με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει τους θαυμαστές με την απόφασή της.
Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή;
Η κάμερα του Mega Καλημέρα εντόπισε την Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη. Η δημοσιογράφος, Άννα Ζιρδέλη, που μετέδωσε το ρεπορτάζ και την συνάντησε ανέφερε πως η γνωστή τραγουδίστρια ήταν φανερά ενοχλημένη.
«Μιλήσαμε και μου είπε ”πραγματικά, είμαι πολύ ενοχλημένη αυτή τη στιγμή. Γιατί να είναι απέναντι κάμερες”. Δίπλα μου δύο τραπέζια πιο πέρα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Θέλω να πάω να τον χαιρετήσω».
Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε:
«Είδαμε την Ελένη Φουρέιρα μετά από καιρό, την είδαμε και καθιστή…. δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, πάντως είναι μία κούκλα. Είναι σε γνωστό μαγαζί στην Βουκουρεστίου, τρώει με την παρέα της και φαίνεται πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη! Για να δούμε, τι να δούμε τι ωραίο συμβαίνει στη ζωή της», σχολίασε όλο νόημα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών



