
Λύγισε ο Άρης και αποκλείστηκε από το FIBA Europe Cup (72-83)
Ο Άρης το πάλεψε απέναντι στη Γουλβς στη Βουλγαρία αλλά λύγισε (72-83) και έτσι αποχαιρέτησε το FIBA Europe Cup στη φάση των προκριματικών.
Για τρία δεκάλεπτα ο Άρης διεκδικούσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup, στεκόταν στο ύψος του απέναντι στη Γουλβς, ωστόσο λύγισε στο τέλος (72-83) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τη φάση των προκριματικών.
Κορυφαίοι για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Νότε με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο Χάγκινς με 16 πόντους, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα και ο Καββαδάς που έκανε double double με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν μπροστά στο σκορ στο 1ο δεκάλεπτο (21-15), ωστόσο η Γουλβς έπαιξε καλή άμυνα, ανέβασε ρυθμούς και έφερε το ματς στα ίσα (44-44) στο ημίχρονο.
Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Η ατάκα για το «πρωτάθλημα» και οι αναμνήσεις μιας εκκίνησης
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Λιθουανοί πέρασαν μπροστά (59-61) και στην τελευταία περίοδο διαχειρίστηκαν το προβάδισμα, παίρνοντας την πρόκριση με 83-72.
Πλέον, ο Άρης επικεντρώνει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-15, 44-44, 59-61, 72-83.
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
