ΚΑΤ: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την απροσδόκητη γέννα στην τουαλέτα
Ο κ. Καλδής, σημείωσε πως όλοι στο νοσοκομείο κλήθηκαν να διαχειριστούν “ένα πρωτάκουστο και απροσδόκητο περιστατικό“.
Στο περιστατικό με την απρόσμενη γέννα στο νοσοκομείο ΚΑΤ αναφέρθηκε o διευθυντής τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, Βασίλης Καλδής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.
Η μητέρα που εργάζεται ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο ΚΑΤ υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και πως πήγε τουαλέτα επειδή ένιωθε πόνους στην κοιλιακή χώρα και τελικά γέννησε στη λεκάνη.
Μιλώντας στο DEBATER.gr ο κ. Καλδής, σημείωσε πως όλοι στο νοσοκομείο κλήθηκαν να διαχειριστούν “ένα πρωτάκουστο και απροσδόκητο περιστατικό“, το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένοι και προσέθεσε πως το παιδάκι απέδειξε ότι ήθελε να ζήσει και όταν όλα θα είναι καλά θα πάρει εξιτήριο.
Πρωτόγνωρο περιστατικό
“Το παιδί θα είναι καλά όταν θα πάρει το εξιτήριο από το νοσοκομείο, έγινε μια συλλογική προσπάθεια από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, έως και τη διοίκηση. Να προλάβουμε να διαχειριστούμε γρήγορα ένα πρωτάκουστο και απροσδόκητο περιστατικό. Είμαστε Προετοιμασμένοι για πολλά πράγματα στο ΚΑΤ, αλλά για διαχείριση τέτοιας κατάστασης δεν ήμασταν. Θα φροντίσουμε να είμαστε από εδώ και μπρος”, είπε αρχικά ο κ. Καλδής.
Το παιδί ήθελε να ζήσει
“Κλήθηκε το νοσηλευτικό και το ιατρικό προσωπικό αντέδρασε, συμμετείχαν αρκετοί γιατροί στη διαχείριση. Το παιδί ήθελε να ζήσει. Προσπαθήσαμε ελεγχόμενα να φέρουμε μητέρα και νεογνό σε κατάσταση που να μπορούμε να τα παραδώσουμε στο Έλενα Βενιζέλου, γιατί στο ΚΑΤ δεν υπάρχει τέτοια υποδομή“, κατέληξε o διευθυντής τμήματος επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο.
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- «Δεν είναι πια μια επιχείρηση, είναι πόλεμος – Είναι πόλεμος πλήρους κλίμακας» λέει το Κρεμλίνο
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- «Σε ποιον ανήκει ο μπακλαβάς;» – Στην UNESCO προσέφυγε η Τουρκία
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442