Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Τα τρολ του αντιεμβολιασμού ξαναχτυπούν - Οι εμετικές αναρτήσεις τους με αφορμή τη νόσηση Μπουρλά

Κοροναϊός: Τα τρολ του αντιεμβολιασμού ξαναχτυπούν – Οι εμετικές αναρτήσεις τους με αφορμή τη νόσηση Μπουρλά

Όλος αυτός ο εσμός αξιοποιώντας την επαγγελματική ιδιότητα του νοσήσαντος Άλμπερτ Μπουρλά κάνει λόγο για «παραμύθι των εμβολίων».

Η νόσηση από κοροναϊό του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει ο ανορθολογισμός και τα τρολ του διαδικτύου να κάνουν απόπειρα νεκρανάστασης του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Μάλιστα όλος αυτός ο εσμός αξιοποιώντας την επαγγελματική ιδιότητα του νοσήσαντος Άλμπερτ Μπουρλά και επιχειρώντας να τον απαξιώσει επιστημονικά χαρακτηρίζοντάς τον «κτηνίατρο», κάνει λόγο για «παραμύθι των εμβολίων».

Το Σάββατο ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό και η ανακοίνωση αυτή, ξεσήκωσε χρήστες στα social media, που θυμήθηκαν ότι ο  Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer πανηγύριζε πριν το εμβόλιο βγει στην κυκλοφορία, ότι κατά τις δοκιμές της τρίτης φάσης (800 άτομα στη Ν. Αφρική) αποδείχτηκε ότι προσφέρει 100% ανοσία.

Κάτω από την πρόσφατη ανάρτηση Μπουρλά, έχουν αναρτηθεί δεκάδες οργισμένα σχόλια που αμφισβητούν όχι μόνο την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, αλλά τον κατηγορούνε ευθέως για εξαπάτηση.

Από τα σχόλια δεν λείπουν οι νύξεις ότι είναι η δεύτερη θετική διάγνωση για τον κ. Μπουρλά μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα καθώς είχε διαγνωστεί με covid ξανά στα μέσα Αυγούστου.

Ενδεικτικά του ήθους, της ελαφρομυαλιάς αλλά και της επικινδυνότητας των αντιεμβολιαστικών και αντιεπιστημονικών απόψεων που θέλουν να προβάλλουν διάφορα τρολ είναι τα τιτιβίσματα που ακολουθούν (ενδεικτικά) και τα οποία αποτελούν υποτίθεται σχόλια και απαντήσεις στην ανάρτηση του Άλμπερτ Μπουρλά με την οποία ο διεθύνων σύμβουλος της Pfizer ανακοίνωσε τη νόησή του.

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024