
Σαντορίνη: Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές σε 30χρονη από τον πρώην σύντροφό της
Στο βίντεο ντοκουμέντο ο άντρας ακούγεται να λέει στην 30χρονη «θα σε σφάξω» και «θα σου κόψω το λαρύγγι».
Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 31χρονη γυναίκα, η οποία δέχτηκε απειλές για τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της.
Η 31χρονη είχε ζητήσει από τον σύντροφό της να διακόψουν τη σχέση τους, όμως εκείνος συνέχισε να την απειλεί. Η γυναίκα έφυγε για σεζόν στην Σαντορίνη, ωστόσο ο πρώην σύντροφός της δεν την άφηνε ήσυχη και μάλιστα δεν δίστασε να την απειλήσει πως θα την σκοτώσει.
Στο βίντεο ντοκουμέντο ο άντρας ακούγεται να λέει στην 30χρονη «θα σε σφάξω» και «θα σου κόψω το λαρύγγι».
- Διαβάστε επίσης: Απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Έσπασε με τροχό την πόρτα της πρώην του και την έδειρε
Η 31χρονη κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, ενώ εκείνος απάντησε με μήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.
«Δεν θα περιμένουμε μία πιο τραγική κατάληξη για να προσκομίσουμε τα στοιχεία που υπάρχουν. Αυτό είναι ένα από τα απειλητικά μηνύματα, μιλάμε για συνεχή καταπίεση για να την πείσει να είναι μαζί», σχολίασε ο δικηγόρος της, Βασίλης Βρούτσης, χαρακτηρίζοντας ως πάγια τακτική την μήνυση που υπέβαλλε ο πρώην σύντροφος της 31χρονης.
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γιορτή σήμερα 16 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]
- Γκολάρα του Έντσο Φερνάντες και 1-1 η Αργεντινή! (vid)



