Ο δράστης έφτασε στο υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου και με την απειλή όλου ζήτησε από τον διευθυντή να του δώσει τα χρήματα που είχαν στο ταμείο.
Μέσα σε ελάχιστο χρόνο άρπαξε τα χρήματα περίπου 8.000 ευρώ, και διέφυγε.
Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία όπου και μετέβη στο σημείο ενώ αποκλείστηκε η περιοχή.
Οι αρχές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος της τράπεζας, αλλά αναζητούν και από την γύρω περιοχή έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε συνεργούς αλλά και ποιο ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησε.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).