Θάνος Δημάδης: Χώρισε με τον σύζυγό του ο δημοσιογράφος μετά από 8 χρόνια γάμου
«Ας τον ονομάσουμε επίλογο», γράφει στα social media ο δημοσιογράφος για τον χωρισμό του από τον σύζυγό του, Ερικ.
Μετά από οκτώ χρόνια γάμου, ο Έλληνας δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης και ο σύζυγός του αποφάσισαν να ακολουθήσουν πλέον διαφορετικούς δρόμους.
Ο Έλληνας δημοσιογράφος δεν είχε ποτέ δημοσιοποιήσει τον γάμο του, και για πρώτη φορά, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, παρουσιάζει τον πρώην πλέον σύζυγό του, ο οποίος, όπως γράφει, πάντα παραπονιόταν ότι δεν κοινοποιούσε φωτογραφίες τους δημόσια. Ωστόσο, όπως εξηγεί, η «ιδιωτική μου φύση πάντα με έκανε να προτιμώ να κρατάω τις προσωπικές μου στιγμές και αναμνήσεις για τον εαυτό μου και για εκείνους με τους οποίους τις μοιράζομαι».
Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτησή του:
Ας τον ονομάσουμε «επίλογο»!
Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια γάμου, είμαστε ευτυχισμένα διαζευγμένοι και έτοιμοι να περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, μοιραστήκαμε τη ζωή μας με σκαμπανεβάσματα, χαμηλά και ψηλά, πάντα με σεβασμό. Ανοίξαμε το κεφάλαιο της κοινής μας ζωής με αξιοπρέπεια και το κλείσαμε με την ίδια αξιοπρέπεια. Μπήκαμε σε αυτόν τον γάμο με την έννοια του να δίνουμε παρά να παίρνουμε. Κι όταν ένας γάμος ξεκινά με την προϋπόθεση ότι θα δώσεις και δεν θα πάρεις, τότε το διαζύγιο, αν συμβεί/όταν συμβεί, γίνεται μια διαδικασία προετοιμασίας για το επόμενο βήμα στη ζωή και των δύο, αντί για πεδίο αντιπαλότητας.
Ο Έρικ πάντα παραπονιόταν σε μένα ότι δεν κοινοποιούσα φωτογραφίες μας δημόσια. Η ιδιωτική μου φύση μέ έκανε πάντα να προτιμώ να κρατάω τις προσωπικές μου στιγμές και αναμνήσεις για τον εαυτό μου και για εκείνους με τους οποίους τις μοιράζομαι. Ποτέ δεν ήμουν της υπερέκθεσης της προσωπικής μου ζωής στη δημόσια/ηλεκτρονική σφαίρα. Είναι πάντα καλύτερο να αφήνετε τη στιγμή να περάσει και να τη μοιράζεστε με άλλους αφού αυτή η στιγμή περάσει. Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστώ μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας τα τελευταία έντεκα χρόνια.
Οι άνθρωποι αναπόφευκτα θα ανακαλύψουν νέες ανάγκες και προσδοκίες, θα θέτουν νέες προτεραιότητες και θα ονειρεύονται το μέλλον διαφορετικά καθώς μεγαλώνουν. Η ιστορία της ζωής μας μοιάζει με ένα βιβλίο, ένα κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο ξεκινά.
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/3): Δράση με Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ
- Έριξε το σύνθημα ο Τσίπρας: Στο +3 το κόμμα – Mε νέα χρώματα το Ινστιτούτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442