Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πακιστάν: Επιβάτης κλώτσησε εν ώρα πτήσης το παράθυρο για να... κατέβει

Πακιστάν: Επιβάτης κλώτσησε εν ώρα πτήσης το παράθυρο για να… κατέβει

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, φαίνεται ένας επιβάτης να κλωτσάει το παράθυρο ενός αεροπλάνου που πετάει από το Πακιστάν στο Ντουμπάι. Το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Αμόκ έπαθε ένας επιβάτης εν ώρα πτήσης, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να σπάσει το παράθυρο προκειμένου όπως είπε να… «κατέβει».

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, φαίνεται ένας επιβάτης να κλωτσάει το παράθυρο ενός αεροπλάνου που πετάει από το Πακιστάν στο Ντουμπάι. Το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Η αστυνομία συνέλαβε και απέλασε τον επιβάτη κατά την άφιξη μετά την προσγείωση της πτήσης PK-283 της Pakistan International Airlines στο Ντουμπάι από την Πεσαβάρ την περασμένη Τετάρτη.

Προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν

Στο βίντεο, το προσωπικό προσπαθεί να ηρεμήσει τον επιβάτη που χτυπούσε και κλωτσούσε τα καθίσματα, προκαλώντας θόρυβο και αναστάτωση στους άλλους επιβάτες. Προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν λέγοντας του να μην κάνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιβάτης άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα μετά την απογείωση και επέμενε να επιστρέψει στο Πακιστάν. Αλλά το αεροπλάνο είχε ήδη απογειωθεί και γινόταν όλο και πιο ανήσυχος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Αφού έγινε πιο επιθετικός, ο πιλότος επικοινώνησε με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας του Ντουμπάι για να παραδώσει τον επιβάτη στις αρχές.

Πηγή:abcnews.al

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024