Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League: Σεξιστική επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο στην Κάτια Κοξένογλου – «Εδώ δεν ήρθες για να φτιάξεις παστίτσιο»

Super League: Σεξιστική επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο στην Κάτια Κοξένογλου – «Εδώ δεν ήρθες για να φτιάξεις παστίτσιο»

Χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση του προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, που απαίτησε από τον Αχιλλέα Μπέο να ανακαλέσει

Από ένα πρωτοφανές περιστατικό αμαυρώθηκε η σημερινή «τηλεδιάσκεψη» της Super League. Και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον εκλεγμένο Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Δεν ξεπέρασε μόνο το όριο της θεσμικής εκτροπής απέναντι στην αναπληρώτρια πρόεδρο της Super League, Κάτια Κοξένογλου, ο γνωστός και μη εξαιρετέος παράγοντας. Ενορχήστρωσε και εκτέλεσε μια χυδαία σεξιστική επίθεση απέναντι σε μια γυναίκα με πολλά χρόνια διαδρομής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν ενώ στο τραπέζι της «τηλεδιάσκεψης» η συζήτηση αφορούσε στην διαιτησία. Ο Αχιλλέας Μπέος θέλοντας εμφανώς να απαξιώσει την κ. Κοξένογλου την ρώτησε «Πως συναντιέστε εσείς με τον αρχιδιαιτητή; Τι να πείτε; Για κανένα παστίτσιο να συζητήσετε;».

«Θα ζητήσετε αμέσως συγγνώμη»

Η αντίδραση της αναπληρώτριας προέδρου της Λίγκας ήταν άμεση: «Ακούστε κύριε Μπέο, εσείς είπατε ότι σπουδάσατε νομικά στη… φυλακή όμως εγώ τις γνώσεις μου τις έχω από το Πανεπιστήμιο όχι από τη φυλακή! Θα ζητήσετε αμέσως συγγνώμη. Ανακαλέστε αμέσως γι’ αυτή την σεξιστική επίθεση εναντίον μου. Θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Τελικά χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της Super League σε αυστηρό τόνο απευθύνθηκε στον Αχιλλέα Μπέο και του είπε πως «Αυτό το επίπεδο δεν είναι ανεκτό. Αν δεν ανακαλέσεις θα κλείσω τον ήχο στο μικρόφωνο σου».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024