Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί, στη Θήβα μετά από εργασίες που έκαναν για την τοποθέτηση υπόγειου αγωγού, 1 χλμ πριν από το Μουρίκι Θήβας, αφού ο εκσκαφέας έφερε στην επιφάνεια ανθρώπινη σορό μισοθαμμένη σε πλήρη αποσύνθεση, που πιθανότατα ανήκει σε άνδρα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο radiothiva.gr κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για το πόσο καιρό το πτώμα βρισκόταν σε αυτό το σημείο και αν ήταν πρόχειρα θαμμένο ή τα φυσικά φαινόμενα το είχαν σχεδόν καλύψει τυχαία.
Λόγω της προχωρημένης σήψης θα πρέπει να εξεταστεί από ειδικό εργαστήριο που διενεργεί δικαστικές ανθρωπολογικές εξετάσεις σε πτωματικά υπολείμματα και σκελετικό υλικό για την πιθανή ταυτοποίησή του.
Ακολούθως, θα γίνει και η ιατροδικαστική πράξη για να ελεγχθεί αν υπήρξε βίαιος θάνατος.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).