Ακόμα μια γκέλα έκανε στην εφετινή Serie A η Γιουβέντους. Αυτή τη φορά ήταν η Μόντσα που πλήγωσε τη «Μεγάλη Κυρία» αφού οι νεοφώτιστοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα με 1-0 εντός έδρας.

Η Γιουβέντους για ακόμα μια αγωνιστική μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πλάνο και δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Μόντσα.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και ο Ντι Μαρία που στο 40′ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς έριξε αγκωνιά σε αντίπαλό του και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη η Μόντσα περίμενε στις αντεπιθέσεις και στο 70′ άνοιξε το σκορ όταν ο Κιούρια είδε υπέροχα τον Γίτκιαερ και αυτός με έναν κεραυνό νίκησε τον Περίν για το 1-0 που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι καταδικαστικό για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αφού είναι πλέον με το 1,5 πόδι εκτός Τορίνου και τη Γιουβέντους στο -6 από την κορυφή.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Πάμπλο Μάρι, Μαρλόμ (55’ Καλντιρόλα), Ίτσο, Αουγούστο (85’ Μπιριντέλι), Σένσι (54’ Μπαρμπέρις), Πεσίνα, Ροβέλα, Καπράρι (70’ Κολπάνι), Τσιουρία, Μότα (55’ Γκίτκγιερ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (86’ Ζούλε), Γκάτι, Μπρέμερ, Κόστιτς (78΄Κεν), Παρέδες Μιρέτι (86’ Φαγκιόλι), ΜακΚένι, Βλάχοβιτς

Στα άλλα ματς η Λάτσιο πέρασε εύκολα από την έδρα της Κρεμονέζε με 4-0. Ο Ιμόμπιλε αρχικά στο 7′ με ωραίο σουτ και στο 20′ με πέναλτι τελείωσε απο νωρίς τη νίκη. Το 3-0 έκανε ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 45′ ενώ το τελικό σκορ έκανε ο Πέδρο στο 80′.

Τέλος στην Φλωρεντία η τοπική ομάδα νίκησε εύκολα τη Βερόνα με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Ικονέ μετά από ασίστ του Βενούτι στο 14′.Η Φιορεντίνα κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη χάρη σε γκολ του Γκονζάλεζ στο 90′.