Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο Ολυμπιακός ζητά το ντέρμπι της Δευτέρας να γίνει παρουσία Εισαγγελέα

Γιατί ο Ολυμπιακός ζητά το ντέρμπι της Δευτέρας να γίνει παρουσία Εισαγγελέα

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καθόλου κάλυψη, προκειμένου να καταγράφονται όσα θα γίνουν στο «Γ. Κασιμάτης», οι Ερυθρόλευκοι ζητούν να υπάρχει Εισαγγελέας, η παρουσία του οποίου θα εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ξεκίνησαν από νωρίς οι «ομορφιές» φέτος στην Α1 χάντμπολ ανδρών, με το ντέρμπι της Δευτέρας (19/9) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να πραγματοποιείται με κόσμο στις κερκίδες του «Γ. Κασιμάτης», παρότι οι Κιτρινόμαυροι «κουβαλούν» τιμωρία από τους περσινούς τελικούς.

Σε μια χώρα που θα ίσχυαν οι νόμοι και φυσικά οι τιμωρίες, το παιχνίδι θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών. Στην Ελλάδα, ωστόσο, φαίνεται ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, με τον αθλητικό δικαστή να αποφασίζει και να… διατάζει τη διεξαγωγή του ντέρμπι με παρουσία οπαδών στο «Γ. Κασιμάτης».

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, μετά τη σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή, θα διεξαχθεί παρουσία οπαδών, αλλά χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η ΑΕΚ δεν θα καλύψει μέσω live streaming την αναμέτρηση, στερεί από τους φιλάθλους την δυνατότητα να έχουν οποιαδήποτε εικόνα.

Ένα ματς που πραγματοποιείται σε ένα γήπεδο, στο οποίο κάθε χρόνο γίνονται… διάφορα, με τους Πειραιώτες να ζητούν την παρουσία Εισαγγελέα, για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καθόλου κάλυψη, προκειμένου να καταγράφονται όσα θα γίνουν στο «Γ. Κασιμάτης», οι Ερυθρόλευκοι ζητούν να υπάρχει Εισαγγελέας, η παρουσία του οποίου θα εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, για την 1η αγωνιστική της Handball Premier.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τα όσα συνέβησαν στους περσινούς τελικούς της Α1 χάντμπολ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, έχει επιβληθεί επίσης τιμωρία και στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, για τον οποίο όμως ισχύουν κανονικά οι δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και η απαγόρευση μετάδοσης των παιχνιδιών τους.

Κλείνοντας, είναι απορίας άξιο ποια φαεινά μυαλά… εμπνεύστηκαν την ποινή της απαγόρευσης τηλεοπτικής μετάδοσης την οποία εφαρμόζουν μόνο στα ερασιτεχνικά αθλήματα κατά το… δοκούν και ποιοι είναι εκείνοι που δεν επεμβαίνουν για να τον αναιρέσουν αφού στερείται λογικής και εγείρει τόσα ερωτηματικά.

Εφόσον είναι τόσο… αυστηροί και άτεγκτοι γιατί δεν τον εφαρμόζουν και στα δυο μεγάλα επαγγελματικά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, όπου εκεί θα τιμωρούνταν πραγματικά οι ομάδες οι οποίες έχουν πολύ μεγαλύτερα έσοδα από τα τηλεοπτικά;

Τροφή για σκέψη απλά…

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024