Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Έλτσε 3-0: Τριάρα κορυφής με σούπερ Λέβα

Μπαρτσελόνα – Έλτσε 3-0: Τριάρα κορυφής με σούπερ Λέβα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που κέρδισε αποβολή και πέτυχε δύο γκολ, η Μπαρτσελόνα νίκησε άνετα με 3-0 την Έλτσε και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga.

Πέμπτη σερί νίκη και κορυφή για την Μπαρτσελόνα στη La Liga! Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει δύο γκολ και να κερδίζει την αποβολή του Βερδού, που ουσιαστικά έκρινε το ματς, οι Καταλανοί επικράτησαν με 3-0 της Έλτσε στο «Καμπ Νου» και περιμένουν το αυριανό (18/9) ντέρμπι της Μαδρίτης για να δουν αν θα παραμείνουν στην πρώτη θέση.

Διαβάστε επίσης: Νέα γκέλα για τη Νιούκαστλ (1-1)

Στην πρώτη φάση του ματς, άλλαξαν και τα δεδομένα της αναμέτρησης. Στο 14′ συγκεκριμένα, ο Λεβαντόφσκι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Βερδού τον ανέτρεψε και πήγε από νωρίς για… ντουζ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το ματς πλέον ήταν ένας μονόλογος για τους «μπλαουγκράνα» που είχαν δύο ευκαιρίες με Ντεπάι και Λέβα, πριν ο Πολωνός ανοίξει το σκορ στο 33′.

Ο Μπαλντέ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Λεβαντόφσκι σε κενό τέρμα έκανε το 1-0. Από νέα ασίστ του Μπαλντέ και υπέροχη κίνηση του Ντεπάι, η Μπαρτσελόνα έκανε και το 2-0 στο 41′ «κλειδώνοντας» σε μεγάλο βαθμό τη νίκη. Στο 44′ ο Πέδρι πέτυχε κι άλλο γκολ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε και το 3-0 για την Μπάρτσα, με τον Λεβαντόφσκι και πάλι να σκοράρει από κοντά. Ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός στη συνέχεια, η Μπαρτσελόνα είχε κάποιες ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, αλλά το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Γκαρσία (60’ Μπεγερίν), Μπαλντέ, Κουντέ, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Ντεμπελέ (59’ Ραφίνια), Κεσί, Ντεπάι (60 Φάτι), Λεβαντόφσκι (72’ Φεράν Τόρες)

Έλτσε: Μπαντία, Βερδού, Μπιγάς (78’ Ντιέγκο Γκονθάλεθ), Κλερκ, Γκουμπάου, Φιδέλ (53 Κίνα), Παλάσιος, Τετέ Μορέντε (68’ Xοσάν), Ραούλ Γκούτι (63’ Μερκάου), Τζον, Μπογέ (68’ Πόνσε)

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024