Βασίλισσα Ελισάβετ: Η Ολένα Ζελένσκα θα παραστεί στην κηδεία της
Η σύζυγος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι απάντησε θετικά στην πρόσκληση – Εκτιμάται ότι θα επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος της κηδείας στην Ουκρανία
το Λονδίνο θα μεταβεί η πρώτη κυρία της Ουκρανίας Ολένα Ζελένσκα, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με αναφορές.
Η Ζελένσκα, σύζυγος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είναι μεταξύ των 500 αρχηγών κρατών και προσωπικοτήτων που έλαβαν πρόσκληση για τη Δευτέρα, αλλά και για εκδήλωση υποδοχής που θα διοργανώσει την προηγούμενη ημέρα ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με τη Sun.
Πάντως, εκτιμάται ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν θα τη συνοδεύσει στη Βρετανία. Η Ζελένσκα αναμένεται ότι θα επιστρέψει αεροπορικώς στην Ουκρανία το συντομότερο δυνατό, μετά την ολοκλήρωση της τελετής, δήλωσε πηγή στην ίδια εφημερίδα.
Η παρουσία της, σημειώνει η πηγή, σηματοδοτεί τη φιλία και τον αμοιβαίο σεβασμό Βρετανίας και Ουκρανίας, καθώς το Λονδίνο είναι από τους ισχυρότερους συμμάχους του Κιέβου.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει προσκληθεί στην κηδεία. Η Ρωσία είναι μία από τις λίγες χώρες που «σνόμπαρε» η Βρετανία, όπως και η Λευκορωσία και η Μιανμάρ. Στη μαύρη λίστα βρισκονται επίσης οι ηγέτες της Συρίας, της Βενεζουέλας και οι Ταλιμπάν του Αφγανιστάν.
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια




