
Γαλάτσι: Αντικαθίσταται το σύνολο του οδοστρώματος με νέα άσφαλτο
Έργο μαμούθ ξεκινάει στο Γαλάτσι και αφορά το σύνολο του οδοστρώματος που στρώνεται με νέα άσφαλτο. Το κόστος θα αγγίξει τα 6 εκατ. Ευρώ.
Ξεκινάει άμεσα η αντικατάσταση οδοστρωμάτων στο Γαλάτσι, ώστε μέχρι το τέλος του 2023 όλο το Γαλάτσι να έχει νέα ασφαλτόστρωση.
Το εν λόγω σχέδιο γίνεται πραγματικότητα με την υλοποίηση δυο έργων, συνολικής αξίας 6.000.000€.
Συγκεκριμένα, χθες υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο για την αντικατάσταση οδοστρωμάτων των τοπικών οδών του Δήμου Γαλατσίου, ένα έργο προϋπολογισμού 2.500.000€ χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από το δημοτικό ταμείο.
«Κάναμε αποταμίευση κι εξοικονομήσαμε αυτό το ποσό, γιατί γνωρίζουμε την επιτακτική αναγκαιότητα αυτού του έργου και θέλαμε να ξεκινήσει άμεσα.
Παράλληλα, προετοιμάζεται να βγει στον αέρα και νέος διαγωνισμός, ύψους 3.500.000€, για την επέκταση των εργασιών και στους υπόλοιπους δρόμους του Δήμου μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.
- Μάρω Κοντού: «Θα πρέπει να σου πω οριστικά καληνύχτα» – Ο συγκλονιστικός επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη
- Στο 3,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο – Στο 2,8% στην ευρωζώνη
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ
- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με τον γιο του – Οι ευχές της Λένας Δροσάκη
- Δημος Ιωαννιτών: Δύο σημαντικά μνημεία αποδόθηκαν σήμερα στην πόλη και τους ανθρώπους της
- Μέχρι πότε θα ισχύει το χάρτινο δίπλωμα οδήγησης – Τι ισχύει για το εξωτερικό