
Σεισμός τώρα στον Πύργο
Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 20 χλμ.
Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην θαλάσσια περιοχή του Πύργου.
Eιδικότερα ο σεισμός σημειώθηκε στις 3:58 το μεσημέρι της Παρασκευής, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην θαλάσσια περιοχή 26 χλμ, νοτιοδυτικά του Πύργου.
Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 20 χλμ.
Υπενθυμίζεται ότι δύο ασθενείς σεισμικές δονήσεις έγιναν αισθητές, στις 09:05 και στις 09:25 σήμερα, στην πόλη του Πύργου, καθώς και σε άλλες περιοχές της Ηλείας.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η πρώτη σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή, 26 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοδυτικά του Πύργου.
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κόφτες και κίνητρα
- Καταρρέει η δημοτικότητα των ΗΠΑ – Τι έδειξε νέα παγκόσμια έρευνα

