Για το θάνατο μιας 48χρονης αλλοδαπής που επέβαινε σε κρουαζιερόπλοιο ενημερώθηκε το πρωί της Παρασκευής το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
Η 48χρονη από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βρέθηκε νεκρή στην καμπίνα της, χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Αμέσως, το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στον λιμένα Ρόδου, από όπου η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
Η λιμενική αρχή που ανέλαβε την προανάκριση του συμβάντος, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της 48χρονης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).