Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΟΤ στη ΔΕΘ: Η αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ

Ο ΟΤ στη ΔΕΘ: Η αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ

Ο OT ξεναγήθηκε στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ.

Με κεντρικό μήνυμα «Ισχυρή Άμυνα, Ισχυρή Ελλάδα» συμμετέχει το περίπτερο του ΥΠΕΘΑ και των ενόπλων δυνάμεων στη φετινή ΔΕΘ, στο οποίο περιηγήθηκε ο ΟΤ.

Δείτε εικόνα από το περίπτερο

Όπως είπε στον δημοσιογράφο του ΟΤ και των «Νέων» Χρήστο Κολώνα, ο συνταγματάρχης πεζικού Γεώργιος Σταύρου, «σκοπός της παρουσίας μας είναι να αναδείξουμε την αναβάθμιση που συντελείται αυτή την περίοδο στις ένοπλες δυνάμεις με την προμήθεια νέων υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων, όπως είναι τα Rafales τα F-35 που θα έρθουν, οι νέες φρεγάτες και όλα τα υπόλοιπα οπλικά συστήματα, καθώς επίσης και τα νέα καινοτόμα εκπαιδευτικά συστήματα που έχουν φτιάξει τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων».

Στο περίπτερο υπάρχουν 20 διαδραστικοί χώροι με κάμερες εικονικής πραγματικότητας και με εξομοιωτές αεροσκαφών, αρμάτων μάχης και μαχητή.

Έμφαση έδωσε ακόμη στον τομέα του περιπτέρου που αφορά την εκπαίδευση των ενόπλων δυνάμεων, για την οποία, όπως τόνισε ο κ. Σταύρου «ό, τι υπερσύγχρονο οπλικό σύστημα και να έχει η χώρα, εάν το έμψυχο υλικό δεν υπάρχει, είναι άχρηστο». Σε αυτό το πλαίσιο σημείωσε την προσπάθεια του υπουργείου με τον υπερδιπλασιασμό των εισακτέων στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές προκειμένου να επαυξηθεί η στελεχιακή επάνδρωση των ενόπλων δυνάμεων.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024