
Ο πρώην πρόεδρος της Σπαρτάκ Μόσχας κοιμήθηκε την ώρα του ματς
Ο πρώην πρόεδρος της Σπαρτάκ Μόσχας, Λεονίντ Φεντούν, είπε να πάρει έναν υπνάκο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα των «ερυθρόλευκων».
Η Σπαρτάκ Μόσχας έδινε αγώνα για το Κύπελλο Ρωσίας κόντρα στη Φάκελ και κέρδιζε από το ημίχρονο με 2-0, χάρη στα γκολ των Πάβελ Μελέσιν και Κουίνσι Πρόμες.
Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο πρώην πρόεδρος της Σπαρτάκ Μόσχας και αντιπρόεδρος της Lukoil, Λεονίντ Φεντούν. Και αυτό γιατί ο ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να κοιμάται κατά την διάρκεια του ματς.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φεντούν βρίσκεται στην 16η θέση της ρωσικής βαθμολογίας του Forbes με περιουσία 11,1 δις δολάρια, ενώ τον Μάρτιο του 2022 είχε δηλώσει πως έχει χάσει το 99% της περιουσίας του λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Так-так. Федун соскучился по футболу и пришел к бывшей ?⚪️
«Спартак» пока радует экс-босса ? pic.twitter.com/93zk4JaHlp
— Матч ТВ (@MatchTV) September 15, 2022
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά

