
«Μου άρεσε να παίζω την κακή νοσοκόμα» – Η Julia Fox θυμάται τις ημέρες που εργαζόταν ως «αφέντρα»
«Με άφηναν να τους κατουράω και να κάνω ό,τι ήθελα»
Η μούσα του «Uncut Gems» και πρώην σύντροφος του Kanye West, η οποία ένα διάστημα εργάστηκε ως dominatrix στο λύκειο, πόζαρε για το περιοδικό Paper σε μια σειρά από… kinky φωτογραφίες μέσα στο μπουντρούμι, όπου κάποτε εκπλήρωνε τις διεστραμμένες φαντασιώσεις διάφορων ανδρών.
Μιλώντας στην επί χρόνια φίλη της και συγγραφέα ομορφιάς Cat Marnell, η Fox είπε ότι η επιστροφή της για τη φωτογράφιση στο Paper την έκανε να γίνει μοιάζει με ρομπότ!
- Διαβάστε επίσης: Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ανάβει «φωτιές» στο Instagram
«Καθώς κατέβαινα τις σκάλες, αποστασιοποιήθηκα» είπε η 32χρονη Fox στο Paper. «Καθώς έμπαινα μέσα, επέστρεψα στο πώς έκλεινα τον εαυτό μου και μετά εκτελούσα ό,τι χρειαζόταν να είμαι: Μια κακιά, μια κακιά δασκάλα, μια αυταρχική μητέρα ή καλόγρια ή νοσοκόμα, ή όποιος κι αν ήταν ο ρόλος».
Αλλά, όπως δήλωσε η ίδια, περισσότερο απ’ όλα απολάμβανε έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο. «Μου άρεσε το ιατρείο. Μου άρεσε να παίζω τον κακό γιατρό [γέλια]. Κακιά νοσοκόμα».
Η Fox, σύμφωνα με τη New York Post, γεννήθηκε στο Μιλάνο, μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και δήλωσε ότι βρήκε «αυτοεκτίμηση» στην περίοδο από το λύκειο μέχρι τις αρχές της δεκαετίας των 20.
Επίσης, είναι σαφές ότι πήρε στοιχεία για το στυλ της από τη δουλειά της, καθώς συχνά φωτογραφίζεται με τολμηρές και αρκετά εκκεντρικές και «βρώμικες» ενδυματολογικές επιλογές.
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Βίλια Αττικής – Που ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Κικίλιας για Ραφήνα: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια – Μετά το καλοκαίρι διαβούλευση για το μέλλον του λιμανιού
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο





