Είτε ονειρεύεσαι καριέρα TikToker, είτε προσπαθείς απλώς να καταλάβεις τι στο καλό γίνεται μέσα στην πλατφόρμα που έχει ξετρελάνει τους πάντες, πρέπει να ξεκινήσεις από το ίδιο σημείο: από τα πιο καυτά trends των τελευταίων μηνών, που θα σε βάλουν μέσα στη λογική της. Έπειτα, αρκεί να περάσεις λίγες ημέρες στην πλατφόρμα, αλλά και να έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό και την κατάλληλη έμπνευση, όχι μόνο για να ακολουθήσεις τις τάσεις των ημερών, αλλά και για να δημιουργήσεις τις δικές σου.

Τι εννοούμε όταν λέμε «απαραίτητο εξοπλισμό»; Οι TikTokers που σε κάνουν να γελάς και σε εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους, δεν στηρίζονται μόνο στα εργαλεία που τους προσφέρει η πλατφόρμα και στη δημιουργικότητά τους. Κατά κανόνα έχουν στη διάθεσή τους smartphones με ισχυρές κάμερες, αλλά και επιπλέον gadgets για να φωτίζονται σωστά – με τα κυριότερα να είναι τα λεγόμενα Ring Lights.

Αφού, λοιπόν, δούμε ορισμένα από τα πιο καυτά trends, θα σε βοηθήσουμε να βρεις και όλα τα απαραίτητα για να τις κάνεις πράξη όσο το δυνατόν πιο οικονομικά, μέσα από την τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε κάθε είδους προϊόντα τεχνολογίας. Πέρα από τις χαμηλές τιμές και τις μεγάλες προσφορές, η πλατφόρμα σού εξασφαλίζει και άμεσες παραδόσεις, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, αλλά και τη δυνατότητα να παραλάβεις όλα τα προϊόντα που θα βάλεις στο καλάθι σου ταυτόχρονα, μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

Bound to falling in love

Σίγουρα το πιο χαριτωμένο trend της λίστας, αφορά ζευγάρια που δείχνουν στο κοινό τους τους λόγους που ήταν δεδομένο ότι θα κατέληγαν μαζί.

@yyouareprettyy goals fr 🫶🏼 #relationship #couplegoals #truelove #romantic #english #maths #boyfriend #girlfriend #love #romance #relationshipgoals #kiss #single #lonely #pinterest #vibes #aesthetic #fyp #foryou #4u #blowthisup #views #trending #viral #copylink #xyzbca #boost #interact ♬ bound 2 – 🎃


Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να γυρίσεις ανάλογο βίντεο με τον κολλητό ή την κολλητή σου.

Mouse Moment

Όλοι έχουμε μια τέτοια στιγμή – ακόμη κι αν γενικά δεν τα πηγαίνουμε κι άσχημα. Τα «Mouse Moments» είναι εκείνα που εκφράζουν με κάποιο τρόπο τη μοναξιά μας – με πιο κλασική τη στιγμή που τρώμε μόνοι μας.

@journeywithsteph Most of the time, I’m all alone when I go out. There are moments tho that I don’t feel lonely when I’m alone. But yeah, it gets sad at times. #mousemoment #fyp #foryou #trend ♬ Mouse eating sound – &lt3


Κι από ό,τι φαίνεται, πολλοί TikTokers είχαν… στοκ με τέτοια βίντεο.

I’m Gonna Take My Time

Κι εσένα σου έχει συμβεί. Μιλάς με το αγόρι σου και λέτε με πλήρη σιγουριά: «Πρέπει να κόψουμε το delivery. Κοστίζει πολύ και είναι ανθυγιεινό». Μόνο και μόνο για να επιστρέψετε σπίτι και να πέσετε με τα μούτρα στα μπέργκερ.

@brookemonk_We went someone else♬ Sensual Seduction – Snoop Dogg


Αν έχετε και μια καλή κάμερα, μπορείτε τουλάχιστον να γίνετε viral, υιοθετώντας κι εσείς ένα από τα πιο fun trends του TikTok.

It’s a Problem When I Do It

Σε κουράζουν τα «δυο μέτρα και δυο σταθμά» των αγαπημένων σου προσώπων; Να το trend που θα σου επιτρέψει να το εκφράσεις.

@kmakkzz Miss that one call and it’s war 🫣 #fyp #foryou ♬ Back End – Finesse2tymes


Κύριοι αποδέκτες της φράσης «Όταν το κάνω εγώ (όμως) είναι πρόβλημα», είναι – φυσικά – οι γονείς.

Help Me

Μια φωνή ζητά βοήθεια στο background – όμως οι πρωταγωνιστές του TikTok trend έχουν να κάνουν κάτι πιο σοβαρό. Και μας δείχνουν τι είναι.

@h0enathann♬ original sound – Trauma Queen


Όπως αυτός ο TikToker που παραδέχεται ότι θα άφηνε κάποιον να… αιμορραγεί χωρίς να ξεκινά για το νοσοκομείο, μέχρι να συνδεθεί το ασύρματο ηχείο στο αυτοκίνητό του.

Πώς θα τα κάνεις πράξη

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείς για να γίνεις viral κι εσύ (και κυρίως για να διασκεδάσεις) είναι, προφανώς, ένα smartphone ικανό για όλα.

Από την τεράστια ποικιλία προηγμένων κινητών που θα βρεις σε συμφέρουσα τιμή στο SHOPFLIX.gr, ξεχωρίσαμε το Samsung Galaxy A53. Όχι μόνο εξαιτίας του κόστους του, αλλά και γιατί υποστηρίζει σύνδεση 5G, για ταχύτερο internet από ποτέ και διαθέτει πανίσχυρη κάμερα 64MP. Πέρα από κρυστάλλινες φωτογραφίες, θα σου δώσει και βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, σταθεροποιώντας τις λήψεις σου και διατηρώντας τες ευκρινείς ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6GB

Επεξεργαστής: Octa-core Exynos

Μέγεθος Οθόνης: 6.5″

Κύρια Κάμερα: Macro 5MP, Αισθητήρας Βάθους 5MP, Ευρυγώνιος 64MP, Υπερευρυγώνιος 12MP

Selfie Κάμερα: Ευρυγώνιος 32MP

Αγόρασέ το από 316,97€.

Όμως ακόμη κι αν έχεις ήδη στην κατοχή σου ένα παντοδύναμο smartphone, χρειάζεσαι και τα φώτα που θα σε βοηθήσουν να «γράψεις» άψογα στην κάμερα. Η ιδανική λύση είναι τα Ring Lights, στα οποία μπορείς να τοποθετήσεις το κινητό σου για επαγγελματικό φωτισμό στα βίντεό σου.

Στο SHOPFLIX.gr βρήκαμε αμέτρητες εξαιρετικές επιλογές σε προσφορά για πραγματικά λαμπερό αποτέλεσμα στα TikToks σου. Όπως το LED Ring Light που μπορείς να αποκτήσεις στα 11,80€ και το οποίο έρχεται μαζί με τηλεχειριστήριο για να επιλέγεις τον τέλειο φωτισμό για κάθε περίσταση. Πέρα από τα βίντεο, μπορεί να σου φανεί χρήσιμο και ως κλασικό φωτιστικό γραφείου.

Αγόρασέ το από 11,80€.