
Καλαμάτα: Αγέλη σκύλων κατασπάραξαν 34χρονη – Σώθηκε από συναδέλφους της
Λίγο πριν λιποθυμήσει δύο γυναίκες συνάδελφοί της την άρπαξαν από τα δόντια της αγέλης και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο
Τον τρόμο έζησε μία 34χρονη στην Καλαμάτα. Η γυναίκα που είναι και μητέρα δύο μικρών παιδιών, έφτανε στη δουλειά όταν δέχτηκε άγρια επίθεση από αγέλη σκύλων.
Η 34χρονη έμπαινε στο προαύλιο του εργοστασίου όπου εργάζεται στην Καλαμάτα. Ξαφνικά βλέπει μπροστά της επτά σκυλιά, τα οποία της όρμησαν με μανία και άρχιζαν να τη δαγκώνουν σε όλο το σώμα.
Όπως λέει στο Star, κουλουριάστηκε στο έδαφος και λίγο πριν λιποθυμήσει δύο γυναίκες συνάδελφοί της την άρπαξαν από τα δόντια της αγέλης και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Να σημειωθεί ότι η 34χρονη, που είναι και μητέρα δύο μικρών παιδιών, είχε πιάσει μόλις πριν από δύο ημέρες δουλειά.
Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική της περιγραφή στο Star:
- Τα «θέλω» της Παρί και μία «χρυσή» μεταγραφή – Ο Μπαρκολά δεν ανανεώνει και η Λίβερπουλ «καραδοκεί» (pic)
- Η νέα πρόκληση της AI: Ποιος καθορίζει τα όρια της ελευθερίας του λόγου στα chatbots;
- Καλύπτοντας το επικίνδυνο χάσμα της Ευρώπης στον τομέα των πυραύλων
- Ο Jeff Mills παρουσιάζει το Tomorrow Comes the Harvest
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους




