Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μάζωξη»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης με μία συναυλία υπερπαραγωγή στην 86η ΔΕΘ

«Μάζωξη»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης με μία συναυλία υπερπαραγωγή στην 86η ΔΕΘ

Στη σκηνή της ΔΕΘ κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει την φετινή άκρως επιτυχημένη ΜΑΖΩΞΗ από τη σκηνή της 86ης ΔΕΘ κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, δυναμιτίζοντας με την παρουσία του, το φετινό πρόγραμμα συναυλιών της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το σύνθημα που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση, είναι φυσικά το #OsoZwMazw και το ασπάζονται φανατικοί και μη από το κοινό του.

Με δισκογραφική παρουσία και διαχρονικές επιτυχίες για περισσότερα από 30 χρόνια, αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές μας με τις μοναδικές ερμηνείες του, αποδίδοντας την τιμή που αξίζει στο μπουζούκι, στο παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά.

Με όχημα το αυθεντικό ζεϊμπέκικο, διακρίθηκε για το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του, την ξεχωριστή ερμηνεία του και τις πρωτοποριακές του απόψεις και εμφανίσεις, αλλάζοντας τον τρόπο της νυχτερινής διασκέδασης.

Πραγματοποίησε πολλές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Αυστραλία, καθώς και σε πολλές πολιτείες της Αμερικής. Κάθε εμφάνισή του αποτελεί και μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους έχουν την τύχη να παραβρεθούν σε αυτές!

Η παράσταση αποτελεί ένα ερμηνευτικό υπερθέαμα, με το κοινό να συμμετέχει τραγουδώντας και χορεύοντας σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, απολαμβάνοντας σπάνιες μουσικές στιγμές!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024