«Σήκωσε»… Κύμα στο Colourday Festival η Josephine
Μία ξεχωριστή εκτέλεση της νέας της επιτυχίας «Κύμα μου» απόλαυσαν οι θαυμαστές της Josephine στο Colourday Festival.
«Κύμα μου, σαν ηλιαχτίδα, είσαι η ελπίδα μου» τραγούδησε η Josephine στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Colourday Festival και σκόρπισε ένα κύμα χαράς και κεφιού στο κοινό που πέρασε μια αξέχαστη μέρα.
Η νεαρή καλλιτέχνης συμμετείχε στο Colourday Festival, τραγουδώντας μεταξύ άλλων την επιτυχία του Λεωνίδα Σώζου, κάνοντας τη διοργάνωση στο ΟΑΚΑ να μοιάζει με τα μεγάλα διεθνή pop φεστιβάλ.
Δείτε το βίντεο:
- Υπάρχουν όρια στην οδήγηση; Τι ισχύει για τους ηλικιωμένους και τι εξετάζεται στην Ευρώπη
- Στον Άρειο Πάγο κρίνεται η αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Συνελήφθη 45χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου
- ΕΛΑΣ: Στον καιρό της ακρίβειας ένα πράγμα είναι φτηνό – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης
- METRO AEBE: Όταν η βιωσιμότητα μετατρέπεται σε πράξη με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο
- Μίνι απόδραση; Τα gadgets που δεν πρέπει να ξεχάσεις
- Μάρτιν Σκορσέζε: Ανταρσία στο Χόλιγουντ για τη συμμαχία του με την Τεχνητή Νοημοσύνη – «Αδιανόητη προδοσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)






















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442