Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εuropa League: Νίκες για Άρσεναλ, Μπέτις – Κάζο στη Βουλγαρία για Ρόμα

Εuropa League: Νίκες για Άρσεναλ, Μπέτις – Κάζο στη Βουλγαρία για Ρόμα

Πλούσια σε θέαμα ήταν η ζώνη των 19:45 στο Europa League. Εκτός έδρας νίκες για Άρσεναλ και Μπέτις, ενώ κάζο υπέστη η Ρόμα που έχασε με 1-2 από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία

Mατς που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν είχε η ζώνη των 19:45 του Europa League αφού 3 από τα 8 παιχνίδια κρίθηκαν στις καθυστερήσεις.

Πρώτος όμιλος: Νίκη η Άρσεναλ , πήρε τον πόντο η Μπόντο!

Στον πρώτο όμιλο η Άρσεναλ νίκησε εκτός έδρας τη Ζυρίχη με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 16΄ με ψύχραιμο σουτ ο Μαρκίνιος και ενώ οι κανονιέρηδες πίεζαν ήρθε η ισοφάριση στο 44′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κριεζίου μετά από χρήση VAR. Όμως οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι και με κεφαλιά του Ενκετιά στο 63′ πέτυχαν την πρώτη νίκη του ομίλου.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπόντο έφυγε με τον πόντο από την Ολλανδία αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την Αϊντχόφεν. Το σκορ άνοιξαν οι Νορβηγοί με τον Γκρόνμπαεκ στο τέλος του ημιχρόνου όμως στο 63′ ο Γκάκπο ισοφάρισε. Οι Ολλανδοί πίεσαν αλλά τελικά δεν έφτασαν στη νίκη, με τους Νορβηγούς να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό.

Δεύτερος όμιλος: Απόδραση για Ρεν – Πήρε το αίμα της πίσω η Φενέρ!

Η Ρεν κέρδισε στο 97′ την ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1. Ενώ οι Κύπριοι μπήκαν καλύτερα η Ρεν άνιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής από τον Τεατρέ στο 29′. Όμως 3 λεπτά αργότερα ο Όιερ με έξοχη κεφαλιά νίκησε τον Μανταντά για το 1-1. Και ενώ όλα έμοιαζαν ότι πάνε προς το Χ ο Ασινιόν με σουτ ακριβείας έδωσε στο 97 τη νίκη για τους Γάλλους.

Στη Τουρκία η Φενέρ πήρε το αίμα της πίσω για τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League από τη Ντινάμο Κιέβου. Το σκορ άνοιξε με καρφωτή κεφαλιά στο 35′ ο Γκουστάβο Ενρίκε όμως 30 λεπτά αργότερα και στο 65΄συγκεκριμένα ο Τσινγκάκοφ ισοφάρισε. Τη νίκη της Φενέρ όμως την υπέγραψε στο 92΄ με κοντινό σουτ ο Μπατσουαγί.

Τρίτος όμιλος: Εύκολα η Μπέτις – Στραπάτσο για Ρόμα

Στον τρίτο όμιλο η Μπέτις πέρασε εύκολα με 2-0 από το Ελσίνκι. Αρχικά με πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ με τον Γουίλιαμ Ζοσέ μετά από χρήση VAR. O ίδιος παίκτης με σουτ από κοντινή απόσταση έγραψε το 2-0 για του Ανδαλουσιανούς στο 64′. Οι Φινλανδοί είδαν το VAR να τους ακυρώνει σωστά γκολ του Αμπουμπακάρι στο 67′.

Στη Βουλγαρία έγινε η έκπληξη της βραδιάς. Η Λουντογκόρετς νίκησε με 2-1 τη Ρόμα που ισοφάρισε στο 87′ . Το ματς πήρε φωτιά στο 72′ όταν ο Καουλί με σούτ νίκησε τον Σβιλάρ και το γήπεδο πήρε φωτιά. Στο 86′ όμως οι Ρωμαίοι απάντησαν με κεφαλιά του Σμοντούροοφ αλλά με τη σέντρα οι Βούλγαροι με σκόρερ τον Νονάτο πήραν τεράστια νίκη.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024