Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπραντ Πιτ έφτιαξε δικό του brand και δεν το πήραμε χαμπάρι - το πουκάμισο των 1.640 δολαρίων

Ο Μπραντ Πιτ έφτιαξε δικό του brand και δεν το πήραμε χαμπάρι – το πουκάμισο των 1.640 δολαρίων

Το God's True Cashmere είναι ένα έργο πάθους για τον ηθοποιό και τη συνεργάτιδά του, σχεδιάστρια κοσμημάτων και ολιστική θεραπεύτρια Σατ Χάρι.

Ο Μπραντ Πιτ είναι πολύ «μαλακός» – όταν πρόκειται για το ύφος των υφασμάτων που χρησιμοποιεί στα πατρόν του brand του.

Ο 58χρονος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue για το πολυτελές brand, God’s True Cashmere και παράλληλα έδωσε μια μικρή εικόνα για κάποιες από τις δικές του πρόσφατες επιλογές στυλ στο κόκκινο χαλί.

Η σειρά ρούχων ιταλικής κατασκευής, ηθικής προέλευσης, η οποία «λανσαρίστηκε» αθόρυβα το 2019 και άρχισε να πουλάει σιγά-σιγά καρό πουκάμισα με την υπογραφή God’s True Cashmere, ένα χρόνο αργότερα, έκανε το ντεμπούτο της στο πολυκατάστημα Selfridges του Λονδίνου. Το God’s True Cashmere είναι ένα έργο πάθους για τον ηθοποιό και τη συνεργάτιδά του, σχεδιάστρια κοσμημάτων και ολιστική θεραπεύτρια Σατ Χάρι.

Το δίδυμο συνεργάστηκε όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν την κοινή επιθυμία να ξεκινήσουν μια επιχείρηση βασισμένη στο «μαλακό ύφασμα που ψιθυρίζει» όπως περιγράφουν το κασμίρι. Η Χάρι αφηγείται την ιστορία της γέννησης της μάρκας λέγοντας ότι είδε ένα όνειρο μια Τρίτη όπου ο Πιτ φορούσε «πράσινο κασμίρι από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε: «Χρειάζομαι περισσότερο πράσινο και απαλότητα στη ζωή μου»».

«Αυτό είναι περίεργο, γιατί μια Τρίτη, είπα σε έναν στιλίστα ότι θέλω περισσότερο πράσινο κασμίρι και απαλότητα στη ζωή μου», πρόσθεσε στη συνέχεια γελώντας ο Πιτ και συνέχισε: «Αρχίσαμε να διασκεδάζουμε με αυτό και να επεκτείνουμε την ιδέα».

Η πολυτελής σειρά, με τιμές που ξεκινούν από τα 1.640 δολάρια για τα μακρυμάνικα πουκάμισα με κουμπιά από πολύτιμους λίθους, έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες, με κάθε πουκάμισο να διαθέτει 11 κουμπότρυπες -επτά στο μπροστινό μέρος του πουκαμίσου που παραπέμπουν στα επτά τσάκρα του σώματος, δήλωσε η Χάρι.

Από τη φεγγαρόπετρα και τον αμέθυστο μέχρι τον ροζ χαλαζία και το σμαράγδι, οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι έχουν επίσης νόημα, αντιπροσωπεύοντας τις έννοιες του πλούτου, της αγάπης και της σοφίας.

«Το κασμίρι έχει κομψότητα, ποιότητα και άνεση», δήλωσε ο Πιτ. «Είναι επίσης κάτι που μπορείτε να κρατήσετε για μια ζωή – κάτι που μπορείτε να παραδώσετε στην επόμενη γενιά και να γίνει οικογενειακό κειμήλιο».

Ο Πιτ δήλωσε ότι η Χάρι έκανε μεγάλο μέρος της «βαριάς δουλειάς» για τη συλλογή από κασμίρ, η οποία περιλαμβάνει επίσης ένα unisex καρό hoodie (1.905 δολάρια) και ένα καρό παντελόνι (1.780 δολάρια).

«Δούλεψε πολύ σκληρά γι’ αυτό – εγώ όχι», αστειεύτηκε.

Όσο για τις πρόσφατες ενδυματολογικές του επιλογές, ο Πιτ ντύνεται σαν σχεδιαστής πλέον όπως είδαμε κατά την προώθηση της τελευταίας του ταινίας, Bullet Train, τον Ιούλιο, όπου έκανε μια δήλωση μόδας, φορώντας μια φούστα στην προβολή της ταινίας στο Βερολίνο. Και στην πρεμιέρα στη Σεούλ, ο πρωταγωνιστής φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο ροζ κοστούμι.

«Λέω να φοράτε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά», δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue. «Φορέστε ό,τι είναι διασκεδαστικό, κάντε το και προχωρήστε!».

*Με στοιχεία από people.com

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024