Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγιαξ – Ρέιντζερς 4-0: Έκρυψε την μπάλα ο Αίαντας…

Άγιαξ – Ρέιντζερς 4-0: Έκρυψε την μπάλα ο Αίαντας…

Ποδοσφαιρική παράσταση ανώτατου επιπέδου από τον Άγιαξ που διέλυσε με 4-0 τη Ρέιντζερς στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Άλλη κλάση ο Άγιαξ, σκόρπισε με 4-0 τη Ρέιντζερς στο Άμστερνταμ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Σρέντερ ήταν ισοπεδωτική, προηγήθηκε με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο και έφτασε σε επιβλητική νίκη κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το ματς ήταν μονόλογος για τον Αίαντα από το ξεκίνημα και στο 17΄ήρθε το 1-0 με κεφαλιά του Άλβαρες από εκτέλεση κόρνερ. Η επίθεση του Άγιαξ «πετούσε» φωτιές και αφού έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ρεντς, το 2-0 ήρθε τελικά στ0 32′ με σουτ του Μπερχουίς που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Επικός Ντόντσιτς: Ισοπέδωσε τους Γάλλους και ξεπέρασε τον Γκάλη!

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν σκοπό να κατεβάσουν ρυθμό και δύο λεπτά μετά έφτασαν και στο 3-0 με απίθανο διαγώνιο σουτ του Κουντούς μέσα από την περιοχή. Η Ρέιντζερς πέτυχε γκολ με τον Μπάρσιτς στο 70′, αλλά ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ και το τελικό 4-0 ήρθε στο 80′ με σουτ του Μπεργκβάιν.

Έτσι ο Άγιαξ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή του περιπέτεια στο Champions League, σε αντίθεση με την ομάδα του Φαν Μπρόνχορστ που βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση καθώς λίγες μέρες νωρίτερα είχε δεχτεί τέσσερα γκολ και από τη Σέλτικ στο μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας.

Άγιαξ: Πάσφεερ, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Ρεντς, Μπλιντ (81’Μπάας), Μπερχούις (82’Κλάασεν), Άλβαρες (88’Σάντσες), Τέιλορ, Τάντιτς, Μπεργκβάιν (82’Οκάμπος), Κουντούς (89’Μπρόμπι).

Ρέιντζερς: ΜακΛάφλιν, Ταβερνιέ (46’Κινγκ), Γκόλντσον, Σαντ, Μπάρισιτς, Ράιτ (46’Ματοντό), Λίντστρεμ, Καμαρά (77’Ντέιβις), Τίλμαν (46’Τζακ), Κεντ, Τσόλακ.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024