Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έκθεση στο Λας Βέγκας τιμά τη μνήμη της

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έκθεση στο Λας Βέγκας τιμά τη μνήμη της

Μία έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης «Princess Diana: A Tribute Exhibition»

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνεχίζει να εμπνέει ακόμα και μετά το θάνατό της. Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον τραγικό της θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, μία νέα έκθεση που φιλοξενείται στο Λας Βέγκας τιμά τη μνήμη της πριγκίπισσας που λατρεύτηκε από τον λαό.

Η έκθεση με τίτλο «Princess Diana: A Tribute Exhibition», η οποία άνοιξε τις πύλες της προς το κοινό την περασμένη Παρασκευή (02/09), περιλαμβάνει πάνω από 700 αυθεντικά βασιλικά αντικείμενα, καθώς και βραδινές τουαλέτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα και φιλοξενείται στο εμπορικό κέντρο The Shops at Crystals.

Διαβάστε επίσης: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια πριν φύγει από τη ζωή

Ένα από τα κύρια εκθέματα και που αναμφίβολα θα αποτελέσει τον πόλο έλξης των επισκεπτών είναι το αντίγραφο του νυφικού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο δημιουργήθηκε από τη Βελγίδα καλλιτέχνη Isabelle de Borchgrave.

Οι επισκέπτες μπορούν να βαδίσουν παράλληλα με την ουρά μήκους 7,6 μέτρων, η οποία φυλάσσεται σε γυάλινη βιτρίνα.

Εκείνο που θα ξετρελάνει τους επισκέπτες είναι η αίθουσα «Wedding of the Century», όπου μπορούν να τελέσουν τον δικό τους γάμο, αλλά και να απολαύσουν ιδιωτικό δείπνο ανάμεσα στα βασιλικά αναμνηστικά.

«Το Βέγκας είναι η γαμήλια πρωτεύουσα του κόσμου. Υπάρχουν 120.000 γάμοι που γίνονται στην πόλη κάθε χρόνο, οπότε εδώ έχουμε αυτό το καταπληκτικό δωμάτιο που γιορτάζει τον πιο διάσημο γάμο όλων των εποχών με απίστευτα αντικείμενα», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κορέλι, επιμελητής και παραγωγός της έκθεσης.

Αν και η έκθεση επικεντρώνεται στο πρόσωπο της πριγκίπισσας, υπάρχουν επίσης αντικείμενα που συνδέονται με πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι και ακόμη και αντικείμενα που σχετίζονται με τη Βασίλισσα Βικτώρια.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024