Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασύλληπτος Τιάφο, «πέταξε» εκτός US Open τον Ναδάλ (3-1)

Ασύλληπτος Τιάφο, «πέταξε» εκτός US Open τον Ναδάλ (3-1)

Ο Φράνσις Τιάφο επικράτησε με 3-1 σετ του Ραφαέλ Ναδάλ και τον έστειλε στο σπίτι του, παίρνοντας εκείνος την πρόκριση στα προημιτελικά του US Open

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο US Open τη φετινή σεζόν. Μετά τον αποκλεισμό του Ντανιίλ Μεντβέντεφ ήταν η σειρά του Ράφα Ναδάλ να «χαιρετήσει» το τουρνουά, καθώς ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Φράνσις Τιάφο στους «16» και αποκλείστηκε.

Το Νο 26 της παγκόσμιας κατάταξης πραγματοποίησε απίστευτη εμφάνιση και άφησε εκτός συνέχειας τον Ράφα, με το ματς να διαρκεί πάνω από 3 ώρες και να είναι ένα από τα καλύτερα φετινά στα κορτ της Νέας Υόρκης.

Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ πιθανό, ανάλογα με την πορεία που θα κάνουν κιόλας, να οδηγήσει στην κατάκτηση του Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης είτε από τον Αλκαράθ είτε από τον Ρουντ.

Όσον αφορά το ματς, ο Τιάφο από το πρώτο γκέιμ ήταν συγκεντρωμένος, έκανε μπρέικ και πήρε το σετ με 6-4, ενώ στο επόμενο απάντησε ο Ναδάλ και με ίδιο σκορ και έφερε το ματς στα ίσια.

Από εκεί και πέρα όμως ο αμερικανός τενίστας ήταν σχεδόν αλάνθαστος, εν αντιθέσει με τον ισπανό θρύλο, ο οποίος στο τρίτο και στο τέταρτο σετ έκανε πολλά αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα να χάσει και το τρίτο με 6-4 αλλά και το τέταρτο με 6-3 και να αποκλειστεί.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024