Γαλλία – Βοσνία 81-68: Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους Γάλλους
Αν και τα χρειάστηκε η Γαλλία πάτησε… γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησε με 81-68 της Βοσνίας κάνοντας το 3-1 στον Β’ όμιλο.
Αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα τελικά η Γαλλία επικράτησε με 81-68 της Βοσνίας, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη της νίκη στο Ευρωμπάσκετ.
Παράλληλα οι Γάλλοι έδωσαν «φιλί ζωής» στην Λιθουανία η οποία κινδύνευε να μείνει από νωρίς εκτός της φάσης των «16» σε περίπτωση που οι Βόσνιοι έπαιρναν τη νίκη και ανεξάρτητα από τα δικά τους αποτελέσματα.
Η Βοσνία αποδείχθηκε σκληρό «καρύδι», πραγματοποιώντας εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο χτίζοντας μια διαφορά οκτώ πόντων. Ωστόσο η Γαλλία στάθηκε στο ύψος του στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο καταφέρνοντας έτσι να πάρει το ρόζ φύλλο αγώνα.
Πρώτος σκόρερ για την Γαλλία ήταν ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε με 15 πόντους και 6/13 δίποντα, ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ερτέλ και Φουρνιέ με 14 πόντους. Στους 9 σταμάτησε ο Ρούντι Γκομπέρ που είχε παράλληλα και 11 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους οι Νούρκιτς και Χαλίλοβιτς είχαν από 14 πόντους με τον πρώτο να έχει και 10 ριμπάουντ. Στους 13 σταμάτησαν οι Ρόμπινσον και Μούσα.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-19, 34-34, 50-42, 68-81
- Θέλουν να κόψουν τα βίντεο του Λανουά
- ΕΕ: Τουλάχιστον 40.538 έπαθαν καρκίνο λόγω της δουλειάς τους μέσα σε 10 χρόνια
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πιο τρομακτικό σενάριο για τη Δύση απέχει 130 χλμ. από την πραγματικότητα
- Μαρτυρία μιας κλεμμένης εφηβείας: H θεατρική διασκευή της «Συναίνεσης» της V. Springora στο Υπόγειο του Τέχνης
- Μήπως ο εγκέφαλος σου είναι ακόμα έφηβος; Αυτές είναι οι 5 ηλικίες του πιο σημαντικού ανθρώπινου οργάνου
- Γιορτές στην Ευρώπη: Αναζητώντας την τέλεια χριστουγεννιάτικη αγορά

