Γαλλία – Βοσνία 81-68: Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους Γάλλους
Αν και τα χρειάστηκε η Γαλλία πάτησε… γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησε με 81-68 της Βοσνίας κάνοντας το 3-1 στον Β’ όμιλο.
Αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα τελικά η Γαλλία επικράτησε με 81-68 της Βοσνίας, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη της νίκη στο Ευρωμπάσκετ.
Παράλληλα οι Γάλλοι έδωσαν «φιλί ζωής» στην Λιθουανία η οποία κινδύνευε να μείνει από νωρίς εκτός της φάσης των «16» σε περίπτωση που οι Βόσνιοι έπαιρναν τη νίκη και ανεξάρτητα από τα δικά τους αποτελέσματα.
Η Βοσνία αποδείχθηκε σκληρό «καρύδι», πραγματοποιώντας εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο χτίζοντας μια διαφορά οκτώ πόντων. Ωστόσο η Γαλλία στάθηκε στο ύψος του στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο καταφέρνοντας έτσι να πάρει το ρόζ φύλλο αγώνα.
Πρώτος σκόρερ για την Γαλλία ήταν ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε με 15 πόντους και 6/13 δίποντα, ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ερτέλ και Φουρνιέ με 14 πόντους. Στους 9 σταμάτησε ο Ρούντι Γκομπέρ που είχε παράλληλα και 11 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους οι Νούρκιτς και Χαλίλοβιτς είχαν από 14 πόντους με τον πρώτο να έχει και 10 ριμπάουντ. Στους 13 σταμάτησαν οι Ρόμπινσον και Μούσα.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-19, 34-34, 50-42, 68-81
- «Οι νέοι θα πληγούν περισσότερο από το τσουνάμι της τεχνητής νοημοσύνης» προειδοποιεί η επικεφαλής του ΔΝΤ
- Η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δεσμεύεται να «περάσει» την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, παρά τις αντιρρήσεις
- Πρόεδρός Παρτιζάν: «Το πρόβλημα λέγεται Τζαμπάρι Πάρκερ – Δεν ζήτησα να πουληθεί ο Νιλικίνα»
- Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο πλήρη ναυτικού αποκλεισμού της Κούβας στις εισαγωγές πετρελαίου
- Από την άρνηση στην αποδοχή: Η Ευρώπη πενθεί το ΝΑΤΟ – Και έχει περάσει όλα τα στάδια
- Καιρός: Έρχονται αφρικάνικη σκόνη και λασποβροχές – Χιόνια στα ορεινά και 20άρια στα πεδινά

