Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε ρυθμούς Μαρσέλο ο Ολυμπιακός – Έρχεται και αποθεώνεται ο βραζιλιάνος θρύλος

Σε ρυθμούς Μαρσέλο ο Ολυμπιακός – Έρχεται και αποθεώνεται ο βραζιλιάνος θρύλος

Ο Μαρσέλο έρχεται το απόγευμα στην Αθήνα και στις 20:45 θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη, όπου θα παρουσιαστεί και θα γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού, ανακοινώνοντας επίσημα την απόκτηση του σπουδαίου βραζιλιάνου Μαρσέλο και ολοκληρώνοντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους ένα θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που επί 15 χρόνια αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει κατακτήσει τα πάντα με τη Βασίλισσα. Όπως είναι λογικό λοιπόν, άπαντες κινούνται στους ρυθμούς του βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ο οποίος αναμένεται να έρθει σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών ανυπομονούν για την άφιξη του Μαρσέλο στην Αθήνα και εν συνεχεία στο Καραϊσκάκη, όπου στις 20:45 θα στηθεί μια γιορτή για να υποδεχτεί ο κόσμος την τεράστια μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού θα παρουσιαστεί και επίσημα στο φαληρικό γήπεδο, όπου θα αποθεωθεί από τους οπαδούς της νέας του ομάδας, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: «Μαρσέλο, έλα, μας έχει πιάσει τρέλα».

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι η υποδοχή του παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» απόψε (5/9) στις 20:45. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024