Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Έδεσε άλογο με σχοινί και το έσερνε με αυτοκίνητο

Μύκονος: Έδεσε άλογο με σχοινί και το έσερνε με αυτοκίνητο

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το άλογο τρέχει λαχανιασμένο και ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που το είχε δέσει στο πίσω μέρος γκαζώνει.

Οργισμένοι οι εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων με ένα ακόμη συμβάν κακοποίησης ζώου.

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό με το γαϊδουράκι στη Ζίτσα, το οποίο υποβλήθηκε σε ευθανασία μετά τη βίαιη μεταχείριση που είχε από τον αντιδήμαρχο της κοινότητας, ακόμη ένα περιστατικό με άλογο έρχεται στο φως αυτή τη φορά από τη Μύκονο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το άλογο τρέχει λαχανιασμένο και ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που το είχε δέσει στο πίσω μέρος γκαζώνει.

Να τιμωρηθεί ο δράστης

Η Μύκονος συζητάει για τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες μέρες, με διερχόμενους οδηγούς να τραβούν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και μέλη φιλοζωϊκών οργανώσεων, να ζητούν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, στην επαρχιακή οδό Μυκόνου – Άνω Μεράς, στο ύψος της Φτελιάς, με κατεύθυνση προς τη χώρα. «Είναι μια πρακτική που δυστυχώς συνηθίζεται στην Ελλάδα. Πολλοί την εφαρμόζουν αλλά πρέπει να ξέρουν ότι είναι παράνομη από το 2009» λέει στο Star εκπρόσωπος φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Η αστυνομία να περέμβει

«Η αστυνομία πρέπει να παρεμβαίνει ταχύτατα σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι δυνατόν να περνάει ένας οδηγός με ένα άλογο δεμένο στον πιο κεντρικό δρόμο του νησιού» αναφέρει άλλη εκπρόσωπος φιλοζωϊκής. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024