
Τουρκία – Γεωργία: Έξαλλος ο Ζούρος διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές (vid)
Ο Ηλίας Ζούρος βγήκε εκτός… εαυτού κατά τη διάρκεια της πρώτης παράτασης.
Η Γεωργία του Ηλία Ζούρου άντεξε κόντρα στην Τουρκία και κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με 88-83 στην δεύτερη παράταση.
Ο Έλληνας τεχνικός της εθνικής ομάδας της Γεωργίας έγινε έξω φρενών όταν (δικαιολογημένα) ζητούσε την κατοχή της μπάλας!
Σε μια διεκδίκηση της μπάλας κατά τη διάρκεια της πρώτης παράταση μεταξύ των Μαμουκελασβίλι και Σενγκούν, διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές της αναμέτρησης.
Οι στενοί του συνεργάτες προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, ωστόσο ήταν ήδη αργά, με τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό να μην γλιτώνει την τεχνική ποινή.
- Χιλή: Μαθητές διαδηλώνουν εναντίον των δημοσιονομικών περικοπών του ακροδεξιού προέδρου
- Τουρκία: Γίνονται μελέτες για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου προς το ψευδοκράτος
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
