Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακιά πεθερά η Βικτόρια Μπέκαμ; «Έκλεψε» το τραγούδι των νεόνυμφων - Απαρηγόρητη η νύφη

Κακιά πεθερά η Βικτόρια Μπέκαμ; «Έκλεψε» το τραγούδι των νεόνυμφων – Απαρηγόρητη η νύφη

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει πια απομακρυνθεί από τον γιο της

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι σχέσεις της Βικτόρια Μπέκαμ με τον γιο της Μπρούκλιν μετά το γάμο του Νίκολα Πέλτζ.

Μαμά και γιος ήταν πολύ δεμένοι όλα αυτά τα χρόνια και ι η Βικτόρια είναι απαρηγόρητη τώρα που νιώθει ότι φεύγει από κοντά της.

Διαβάστε επίσης: Νίκολα Πελτζ: Η «χρυσή» κληρονόμος που έγινε κυρία Μπέκαμ και όλοι μιλούν γι’ αυτή

Η σχέση της σχεδιάστριας με την Νίκολα πάνε από το κακό στο χειρότερο ειδικά μετά την απόφασή της να μην επιλέξει νυφικό σχεδιασμένο από εκείνη.

Η κορύφωση της «έχθρας»

Δημοσίευμα της Daily Mirror θέλει τις δύο γυναίκες να είναι στα μαχαίρια. Η Βικτόρια μάλιστα φαίνεται να «έπνιξε» τον πόνο της για το νυφικό κλέβοντας στο γάμο των τραγούδι των νεόνυμφων.

Αντί να χορέψει με τον αγαπημένο της το τραγούδι που είχαν επιλέξει στην γαμήλια δεξίωση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είδε την Βικτόρια να το χορεύει με το γιο της.

Η έκρηξη τη Νίκολα Πελτζ δεν είχε προηγούμενο και από τότε η εχθρική της διάθεση δεν σταμάτησε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της δεξίωσης το ζευγάρι θα χόρευε το «You Sang To Me», το οποίο θα τραγουδούσε ζωντανά ο Αμερικανός τραγουδιστής Μάρκ Άντονι. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν κατόπιν αιτήματος της Βικτόρια Μπέκαμ.

Αργότερα ακολούθησε και μία μικρή ομιλία του ίδιου του τραγουδιστή. Εκεί ο ίδιος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη μητέρα του γαμπρού: «Το τραγούδι ήταν απλώς μια ωδή στη Βικτόρια και το πόσο φοβερή είναι» είπε ο Μαρκ Άντονι.

«Ξέσπασε ξαφνικά στη μέση της γαμήλιας δεξίωσης με την αδερφή της, Μπρίτανι, και τη μαμά της και έκλαιγε» αναφέρει το δημοσίευμα.

Μεγάλο το χάσμα

«Δεν αντέχουν η μια την άλλη και δεν μιλάνε» είπε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας. «Η προετοιμασία του γάμου ήταν φρικτή».

Όπως δήλωσε λοιπόν ένας φίλος της σχεδιάστριας μόδας στην Daily Mail: «Η Βικτόρια λατρεύει να έχει όλα τα παιδιά της γύρω της. Έτσι θέλει να περνά τον χρόνο της. Ήταν πάντα τόσο ζεστή και φιλόξενη με τις κοπέλες των γιων της και λάτρευε την Νίκολα από την πρώτη μέρα που τη γνώρισε. Αλλά τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα και είναι τόσο αναστατωμένη. Είναι συντετριμμένη. Αυτή και ο Μπρούκλιν είχαν πάντα τόσο στενή σχέση. Ήταν η παρηγοριά της όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα στον γάμο της με τον Ντέιβιντ. Επίσης, έπαιρνε μαζί της τον Μπρούκλιν σε διάφορες εκδηλώσεις και έλεγε πως ήταν το ‘ραντεβού’ της. Όλα αυτά τώρα της φαίνονται πολύ δύσκολα».

Στα δημοσιεύματα δεν έχει απαντήσει καμία από τις δύο πλευρές.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024