
Άννα Βίσση: Η φανερή ενόχλησή της σε ερώτηση για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη
Τι την ενόχλησε;
Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, πέτυχε το πρωί της Κυριακής την κορυφαία τραγουδίστρια Άννα Βίσση, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν φύγει για την Κύπρο.
Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής πρόλαβαν να τις «ξεκλέψουν» λίγο δηλώσεις, λίγο πριν εκείνη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το νεογέννητο μωράκι του Νίκου Καρβέλα, αλλά… ενοχλήθηκε όταν ερωτήθηκε για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Η ενόχληση της Άννας Βίσση
«Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα, δεν είναι ωραίο. Πείτε μου κάτι άλλο. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων» απάντησε θέλοντας φανερά να αλλάξει θέμα συζήτησης μιας και ποτέ δεν σχολιάζει τίποτα για τα προσωπικά κανενός.
Δείτε το βίντεο
- Το Ιράν ζήτησε από τους Χούθι να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα – Αν οι ΗΠΑ πλήξουν ενεργειακές υποδομές του
- Super League: Το πλήρες πρόγραμμα των πλέι οφ και πλέι άουτ
- Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Γιαμπουσέλε – «Ανυπομονώ να παίξω» (pics, vid)
- Το καλεντάρι της Super League: Πότε είναι η μεγάλη διακοπή τριών εβδομάδων (pic)
- Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γκστάαντ ο Τσιτσιπάς
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Dune 3» – Εύθραυστη ειρήνη, εξουσία, έρωτας




