Χειροπέδες σε έναν Βρετανό ηλικίας 22 ετών ο οποίος οδήγησε αεροπλάνο σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα.
Ο άνδρας συνελήφθη καθώς ενώ επέβαινε σε αεροσκάφος που ξεκίνησε από το Λονδίνο με προορισμό την Κύπρο, φώναζε χωρίς λόγο στους άλλους επιβάτες αλλά και στο πλήρωμα του αεροπλάνου.
Η συμπεριφορά του είχε ως συνέπεια το αεροπλάνο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 22χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι «παρενέβη επικίνδυνα στη συγκοινωνία, διασαλεύοντας την τάξη και παραβιάζοντας εντολές του Κυβερνήτη».
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στη θέση που καθόταν βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα