Χειροπέδες σε έναν Βρετανό ηλικίας 22 ετών ο οποίος οδήγησε αεροπλάνο σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα.
Ο άνδρας συνελήφθη καθώς ενώ επέβαινε σε αεροσκάφος που ξεκίνησε από το Λονδίνο με προορισμό την Κύπρο, φώναζε χωρίς λόγο στους άλλους επιβάτες αλλά και στο πλήρωμα του αεροπλάνου.
Η συμπεριφορά του είχε ως συνέπεια το αεροπλάνο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 22χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι «παρενέβη επικίνδυνα στη συγκοινωνία, διασαλεύοντας την τάξη και παραβιάζοντας εντολές του Κυβερνήτη».
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στη θέση που καθόταν βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα