Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλατεία Βάθη: Βίντεο δείχνει τον άνδρα που πυροβόλησε

Πλατεία Βάθη: Βίντεο δείχνει τον άνδρα που πυροβόλησε

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αχαρνών.

Άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην Πλατεία Βάθη φέρνει στο φως το MEGA. Σε αυτό φαίνεται η στιγμή που ο άνδρας φεύγει με το όπλο στο χέρι, καθώς λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πυροβολήσει εναντίον των δύο ατόμων.

Αιμόφυρτος στον δρόμο

Σε άλλο βίντεο φαίνεται κόσμος να βρίσκεται πάνω από τον τραυματία, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι. Μάλιστα, ένας άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία του τραυματία με μία κόκκινη μπλούζα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τραυματίες είναι δύο. Ο άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, καθώς έχει σοβαρά τραύματα. Ο άλλος τραυματίας έφυγε από το σημείο και πήγε στο ΙΚΑ Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Ο πιστολέρο έφτασε μόνος του με τα πόδια στο σημείο και μετά τους πυροβολισμούς κατέβηκε στην οδό Μάρνη και χάθηκε στα στενά που οδηγούν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης έφυγε από το σημείο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με απόλυτη ψυχραιμία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024