
Κερ: «Θα ήθελα πολύ να προπονήσω τον Αντετοκούνμπο»
Ο Στιβ Κερ αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να προπονήσει κάποια στιγμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο αιγυπτιακό Μέσο «FilGoal» παραχώρησε ο Στιβ Κερ, μιλώντας για αρκετά θέματα και μεταξύ άλλων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έχει καταφέρει να κερδίσει των σεβασμό όλων στον μαγικό κόσμο και αυτό φαίνεται από τα λεγόμενα θρύλων του αθλήματος που τον εκθειάζουν τόσο για τα κατορθώματά του εντός παρκέ, όσο και εκτός αυτών.
Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς «έσταξε» μέλι για τον «Greek Freak», τονίζοντας πως θα ήθελε πολύ να τον προπονήσει κάποια στιγμή στην καριέρα του, ενώ στάθηκε και στον χαρακτήρα του.
«Θα ήθελα πολύ να τον προπονήσω. Είναι πολύ καλός παίκτης και φαίνεται και πολύ καλός άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός και εννέα φορές (πέντε ως παίκτης και τέσσερις ως προπονητής) πρωταθλητής του ΝΒΑ.
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν
- ΕΣΥ: Νοσηλεύτρια στο ΤΕΠ Ρεθύμνου εξηγεί γιατί παραιτήθηκε μετά από 20 χρόνια
- Γιορτή σήμερα 5 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς




