Κερ: «Θα ήθελα πολύ να προπονήσω τον Αντετοκούνμπο»
Ο Στιβ Κερ αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να προπονήσει κάποια στιγμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο αιγυπτιακό Μέσο «FilGoal» παραχώρησε ο Στιβ Κερ, μιλώντας για αρκετά θέματα και μεταξύ άλλων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έχει καταφέρει να κερδίσει των σεβασμό όλων στον μαγικό κόσμο και αυτό φαίνεται από τα λεγόμενα θρύλων του αθλήματος που τον εκθειάζουν τόσο για τα κατορθώματά του εντός παρκέ, όσο και εκτός αυτών.
Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς «έσταξε» μέλι για τον «Greek Freak», τονίζοντας πως θα ήθελε πολύ να τον προπονήσει κάποια στιγμή στην καριέρα του, ενώ στάθηκε και στον χαρακτήρα του.
«Θα ήθελα πολύ να τον προπονήσω. Είναι πολύ καλός παίκτης και φαίνεται και πολύ καλός άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός και εννέα φορές (πέντε ως παίκτης και τέσσερις ως προπονητής) πρωταθλητής του ΝΒΑ.
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442