Την κορυφή του ιστορικού βουνού Αραράτ πάτησε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λασιθίου, Γιάννης Σπυριδάκης. Ο Κρητικός ορειβάτης συμμετείχε σε αποστολή που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ).
Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη επιτυχία πανηγυρίστηκε από τον σύλλογο του Γιάννη Σπυριδάκη. Σε ανάρτησή του στα social media αναφέρεται: «Ιστορική ημέρα για τον ΕΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, με τον πρόεδρο του ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ να πατά την κορυφή του ιστορικού βουνού ΑΡΑΡΑΤ στα 5.137 μέτρα, συμμετέχοντας σε Ελληνική αποστολή της ΕΟΟΑ».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).