
Ομπαμεγιάνγκ: Οι συζητήσεις με την Τσέλσι και το κάταγμα στο σαγόνι
Ο Ομπαμεγιάνγκ μπορεί να χρειαστεί σε επέμβαση για το κάταγμα που αποκόμισε στο σαγόνι με την Τσέλσι να συνεχίζει τις συζητήσεις με τη Μπαρτσελόνα
Το σήριαλ της μεταγραφής του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από τη Μπαρτσελόνα στην Τσέλσι συνεχίζεται με τους Λονδρέζους να περιμένουν τι θα γίνει με το κάταγμα στο σαγόνι του Αφρικανού επιθετικού.
Αυτό το αποκόμισε από τον εφιάλτη που έζησαν αυτός και η οικογένεια του όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους χτύπησαν και υπό την απειλή όπλων κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα και ένα πολυτελές όχημα από τα περιουσιακά στοιχεία του ποδοσφαιριστή.
Αυτό δυσκολεύει τις συζητήσεις των δύο πλευρών γιατί είναι άγνωστο το πότε ο επιθετικός από την Γκαμπόν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.
Η ιστοσελίδα theAthletic αναφέρει πως ακόμα υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους «μπλε» και τους Καταλανούς για το ποσό που θα μπορούσε να οδηγήσει σε deal.
- Axios: Σχέδια για νέες επιθέσεις στο Ιράν εξετάζει ο Τραμπ – Τα 4 σενάρια
- Στο ΠΑΣΟΚ ο Φαραντούρης – Έρχονται κι άλλες «μεταγραφές»
- Το… απωθημένο του Νεϊμάρ: «Θέλω Μουντιάλ και τελικό Βραζιλία με Αργεντινή»
- Ουκρανία: Ρωσικά drones επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Οδησσό – Τουλάχιστον 18 τραυματίες
- Από την Εβρέ στο Παρίσι: Δύο φίλοι, μια πόλη και μια βραδιά Champions League
- Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό και στην Αττική Οδό



