
Οικονόμου: Αλαλος ο Τσίπρας για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων στελεχών όταν ήταν πρωθυπουργός
«Η υπόθεση του κ. Ανδρουλάκη έχει περάσει τάχιστα, και με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, στη δικαιοδοσία της ελληνικής Δικαιοσύνης και της Βουλής», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου
«Με όρους ελαφρού θεάματος, χρησιμοποιώντας μυθεύματα και ουρανομήκεις ανακρίβειες», χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
«Η υπόθεση του κ. Ανδρουλάκη έχει περάσει τάχιστα, και με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, στη δικαιοδοσία της ελληνικής Δικαιοσύνης και της Βουλής», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου, επεσήμανε ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος θα βρίσκεται αύριο στη Βουλή και εκεί θα δοθούν οι δέουσες απαντήσεις, μέσω θεσμικών διαδικασιών. Από τις θεσμικές διαδικασίες θα προκύψουν προτάσεις βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου και διόρθωσης διαχρονικών παθογενειών.
Κατέληξε δε λέγοντας πως η σημερινή επίσκεψή του στην ΑΔΑΕ αποσκοπούσε μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς να φέρνει κανένα αποτέλεσμα. «Φυσικά, σχετικά με τις πληροφορίες, που εσχάτως βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για παρακολουθήσεις τηλεφώνων στελεχών της κυβέρνησης του, όταν ήταν Πρωθυπουργός, παραμένει άλαλος. Θα αναγκαστεί όμως να τοποθετηθεί οσονούπω», είπε ο κ. Οικονόμου.
- Ο Πολ Σρέιντερ είχε μια ΑΙ σύντροφο, αλλά «χώρισαν»
- Χανιά: Τραγικό φινάλε μετά από 6 μήνες – Στον 33χρονο γιατρό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στον Αποκόρωνα
- Παναιτωλικός-Αστέρας 1-2: Οι Αρκάδες πήραν τρίποντο με δέκα παίκτες και ανέβηκαν στην 11η θέση (vid)
- «Αν τον αψηφούσα, θα μου κόστιζε τη ζωή»: Σοκάρουν όσα κατέθεσε η πρώην βοηθός του Έπσταϊν
- «Καλώς ήρθατε στο Ισραήλ»: Παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο η ταπείνωση των ακτιβιστών του Global Sumud Flotilla;
- Επικό: Ο Μπαρτζώκας κάλεσε τον Γιασικεβίτσιους σε… αγώνα μποξ! (vid)



