
Πυροβολισμοί στη Θήβα: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια των δραστών
Αστυνομική επιχείρηση στα σπίτια των δραστών, για τους πυροβολισμούς και τους τραυματισμούς δύο μικρών παιδιών, βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θήβα.
Έφοδο στα σπίτια των δύο οικογενειών που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στο οικισμό των Ρομά στη Θήβα έκαναν άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που συμμετείχαν αλλά και να βρουν τον οπλισμό με τον οποίο τραυματίστηκε δυο ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το ένα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.
Οι αστυνομικοί μαζί με δικαστικό λειτουργό, έφτασαν έξω από τα σπίτια των εμπλεκόμενων στον οικισμό των Ρομά στη Θήβα, όπου σημειώθηκε και το περιστατικό με τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με το permissos.gr, τα μέλη των δύο οικογενειών όμως είχαν κλειδώσει τα σπίτια τους και είχαν φύγει από αυτά.
- Διαβάστε επίσης: Πυροβολισμοί σε οικισμό Ρομά στη Θήβα – Τραυματίστηκε 7χρονο παιδί
Στις έρευνες που έκαναν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν βρήκαν όπλα ή κάποιο άλλο ενοχοποιητικό στοιχείο, ενώ όπως προέκυψε οι δράστες δεν χρησιμοποίησαν καραμπίνες αλλά 9αρια περίστροφα.
Κατά την χθεσινή ανταλλαγή πυροβολισμών που ξεκίνησε με αφορμή όπως φαίνεται την ένταση της μουσικής, τραυματίστηκαν δύο ανήλικα παιδιά.
Ένα 5χρονο αγοράκι κι ένα 7χρονο κοριτσάκι. Η επτάχρονη που είχε τραυματιστεί πιο σοβαρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο 5χρονος πήρε εξιτήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο οικογένειες είχαν διαφορές από το παρελθόν, ενώ οι εμπλεκόμενοι έχουν εξαφανιστεί προκειμένου να γλιτώσουν την αυτόφωρη διαδικασία.
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από το κοινοβούλιο
- Επίσημο: Τέλος ο Μπράξτον Κι από τη Βαλένθια
- Οσα πρέπει να ξέρετε για το… χάος του Μουντιάλ και μέχρι τον τελικό (pics)
- Τραγωδία στη Βόνιτσα: Νεκρός 41χρονος στο φαράγγι Τρύφου – Σώος απεγκλωβίστηκε ο 39χρονος φίλος του
- «Ξορκίζει» πιθανή φυγή βουλευτών η κυβέρνηση μετά τις πληροφορίες για δείπνο Σαμαρά με 3 εν ενεργεία «γαλάζιους»
- Φωτιά στην Άρτα – Μήνυμα από το 112

