
Η Ελένη Μενεγάκη για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στο Mega
Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει δυναμικά και ανανεωμένη την πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη.
Τα μεσημέρια μας αποκτούν ξανά ενδιαφέρον και χαρά. Η Ελένη Μενεγάκη, η γυναίκα που ξέρει να ομορφαίνει τις ζωές των ανθρώπων γύρω της, ανοίγει και πάλι το σπίτι και την καρδιά της κάνοντας αυτό που ξέρει καλά: ψυχαγωγία αξιώσεων.
Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 13:30, η «Ελένη» έρχεται στο MEGA για δεύτερη σεζόν ανανεωμένη, με παλιούς και νέους συνεργάτες σε ευτυχή συνύπαρξη.
Διαβάστε επίσης: Σπύρος Παπαδόπουλος: Μιλά για πρώτη φορά για το τέλος του «Στην υγειά μας» – «Κάποια πράγματα ξέφευγαν»
Mε την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της, η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίγει ένα παράθυρο σε θέματα που ενδιαφέρουν και θα συναντά ανθρώπους που θέλουμε να γνωρίσουμε σε βάθος.
Η ατζέντα της εκπομπής
Μαζί της θα μάθουμε να φροντίζουμε το «μέσα» μας, θα μάθουμε τα μυστικά της καλής ζωής, τι γίνεται στον κόσμο και που «χτυπά» η καρδιά του πολιτισμού. Εδώ, στην «Ελένη», ο κινηματογράφος έχει περίοπτη θέση αλλά και η μουσική και το θέατρο. Εδώ, στην «Ελένη», ό,τι αξίζει να αναδειχθεί θα πάρει τον τηλεοπτικό χρόνο που χρειάζεται, γιατί αυτή η εκπομπή ψάχνει την ουσία των πραγμάτων.
Οι συνεργάτες
Η Ελένη Μενεγάκη έχει και φέτος δίπλα της τη γνωστή, αγαπημένη παρέα των συνεργατών της αλλά και νέα έμπειρα ονόματα. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Σάββα Πούμπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενημερώνουν.
Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας μαγειρεύουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα νοστιμέψουν το καθημερινό μας τραπέζι.
Ο DJ Δημήτρης Μουτσούλας δίνει τον πιο ευχάριστο ρυθμό με τις μουσικές επιλογές του.
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο



