Κέρκυρα: Στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε 93χρονη
Η ηλικιωμένη διέμενε στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας με τον γιο της.
Θύμα στραγγαλισμού έπεσε 93χρονη, που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρή μέσα στο σπίτι της από οικείο πρόσωπο.
Η ηλικιωμένη διέμενε στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας με τον γιο της.
Την ανθρωποκτονία επιβεβαίωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι αστυνομικές αρχές Κέρκυρας, μετά και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη.
- Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ της Αίγινας: Οι έρευνες για τον συνεργό και τον… πληροφοριοδότη
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας διενεργείται προανάκριση και εξετάζονται πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.
Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, η ηλικιωμένη φέρει στο σώμα της σημάδια τέτοια, που οδηγούν στο συμπέρασμα πώς αμύθηκε κατά την επίθεση εναντίον της.
- Ο Βαλαντσιούνας, η πρόταση της Ζαλγκίρις και οι πιθανότητες για επιστροφή στη Euroleague
- Μωβ μέδουσες: Γιατί έχει αυξηθεί η παρουσία τους στις ελληνικές θάλασσες – Σχέδιο με πλωτά πλέγματα σε παραλίες της Εύβοιας
- «Δεν είναι ύποπτος φυγής ο 89χρονος» – Αιχμές από τον δικηγόρο του για την ποινική μεταχείρισή του
- NBA: Μυθικός Λεμπρόν Τζέιμς έστειλε τους Λέικερς στους ημιτελικούς της Δύσης – Δύο Game 7 στην Ανατολή (vids)
- Διάκριση των εξουσιών;
- ΕΕ: Χάσμα αμοιβών ανδρών και γυναικών – Η απαίτηση των εργοδοτών για απορρύθμιση απειλεί ό,τι έχουμε πετύχει
- Πότε χαϊδεύουμε τον σκύλο μας και πότε το αποφεύγουμε
- Τα νέα παπούτσια της Chanel δεν είναι καν παπούτσια – Καμία σόλα, δύο κορδόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-128x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)






















































![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442