Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές: Δείτε live τη συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

Υποκλοπές: Δείτε live τη συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με το «καυτό» ζήτημα των υποκλοπών.

Ξεκίνησε η συζήτηση της πρότασης που έχει καταθέσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τις υποκλοπές.

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει κατατεθεί προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες για «την υπόθεση παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών [ΕΥΠ] ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό predator, την παράνομη χρήση αυτού στην Ελληνική επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».

Δείτε live τη συζήτηση

Η διαδικασία

Σύμφωνα με τη Διάσκεψη των Προέδρων, η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με τις τοποθετήσεις των εισηγητών και ειδικών αγορητών των έξι κοινοβουλευτικών ομάδων. Στη συνέχεια θα υπάρξουν τρεις κύκλοι ομιλητών – βουλευτών κατ’ αναλογία της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων, οι τοποθετήσεις κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και όσων πολιτικών αρχηγών θελήσουν να λάβουν τον λόγο.

Η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας προκειμένου να διαπιστωθεί πως η πρόταση έλαβε τουλάχιστον 120 θετικές ψήφους.

Στο τέλος της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας θα ανακοινώσει τον αριθμό των μελών της Εξεταστικής, κατ’ αναλογία της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων καθώς και την προθεσμία για την ολοκλήρωση των εργασιών με την υποβολή του πορίσματος στην Ολομέλεια.

Βεβαίως, η Επιτροπή έχει τη δυνατότητα σε περίπτωση που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωση των εργασιών της να ζητήσει χρονική παράταση από την Ολομέλεια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024