
«Απολύτως καλοδεχούμενοι οι έλεγχοι της ΑΔΑΕ», απαντούν κύκλοι του Υπ. Προστασίας του Πολίτη
«Θεσμικά προβλεπόμενοι και απολύτως καλοδεχούμενοι οι έλεγχοι της ΑΔΑΕ», σημειώνουν χαρακτηριστικά.
«Θεσμικά προβλεπόμενοι και απολύτως καλοδεχούμενοι οι έλεγχοι της ΑΔΑΕ», απαντούν κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σχολιάζοντας τη σημερινή απόφαση της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών για διεξαγωγή ελέγχων στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σε μία σειρά υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις υπηρεσίες: Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΑΕΕΒ) και Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΙΔΑΠ).
ΑΔΑΕ: Προχωράει σε ελέγχους και στην ΕΥΠ
Ελέγχους σε μια σειρά υπηρεσίες θα κάνει η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).
Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, η Ολομέλεια της ΑΔΑΕ πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση ομόφωνα σήμερα, 29 Αυγούστου.
Η διεξαγωγή ελέγχων θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στις ακόλουθες υπηρεσίες:
Εθνική Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΑΕΕΒ) και Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΙΔΑΠ).
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.

