Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
OnlyFans: Χάος σε συνάντηση σέξι σταρ με θαυμαστές της - Επενέβη... η αστυνομία

OnlyFans: Χάος σε συνάντηση σέξι σταρ με θαυμαστές της – Επενέβη… η αστυνομία

Απίστευτα πράγματα!

Μόνο… καλά δεν πήγε η συνάντηση που είχε κανονίσει 23χρονη star του OnlyFans με τους θαυμαστές της, αφού χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και εν συνεχεία η ακύρωση της εκδήλωσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η 23χρονη Anna Paul ήταν πολύ ενθουσιασμένη, αφού περίμενε πως και πως να βρεθεί με κάποιους από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της στην πλατφόρμα ανηλίκων.

Η νεαρή κάνει περιοδεία στην Αυστραλία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με ένα αθλητικό brand και έτσι βρέθηκε και σε ένα εμπορικό κέντρο στο Περθ, όπου όμως συνέρρευσε τόσος κόσμος -κυρίως έφηβοι- που προκλήθηκε πανικός!

@jamila__king I stan for anna but this&lt&lt&lt&lt&lt&lt @Anna Paul @Atis Paul @Glen Thomson #annapaul #annapaulperth #stax #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – ESOSA||CONTENT CREATOR

Οι διοργανωτές, σύμφωνα με την New York Post, περίμεναν να δώσουν το «παρών» 200-300 θαυμαστές της Anna αλλά το πλήθος που έκανε την εμφάνισή του ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι αναγκάστηκε να επέμβει αφού δημιουργήθηκαν εντάσεις με αποτέλεσμα άνθρωποι που περίμεναν στην ουρά να καταρρεύσουν και να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στο TikTok δείχνουν τον κόσμο να περιμένει φωνάζοντας και την αστυνομία να προσπαθεί να τους διαλύσει. «

Λόγω του μεγέθους του πλήθους και της έλλειψης κατάλληλων μέτρων ασφάλειας και σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του καταστήματος, το event πρέπει να ακυρωθεί και η αστυνομία άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο από το σημείο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μάρτυρα που επικαλείται το δημοσίευμα, υπήρχαν άνθρωποι που είχαν κατασκηνώσει εκεί από το βράδυ για να συναντήσουν την 23χρονη σταρ του Onlyfans.

«Ήμουν εκεί από νωρίς και την είδα για ένα δευτερόλεπτο ενώ δεν μπόρεσα να της πως ούτε μια λέξη. Ωστόσο είμαι ευγνώμων που την είδα και στεναχωρήθηκα πολύ που ακυρώθηκε η εκδήλωση» είπε ένας από τους fans της.

Η νεαρή, που έχει πάνω από 5 εκατομμύρια fans στο TikTok και 2 εκατομμύρια στο Instagram απολογήθηκε για την ακύρωση του event και είπε ότι προσπάθησε να συνεργαστεί με την αστυνομία για να βρουν έναν τρόπο να πραγματοποιηθεί.

«Η αστυνομία έπρεπε να ακυρώσει την εκδήλωση για λόγους ασφαλείας γιατί υπήρξε μεγάλος κίνδυνος. Σας ευχαριστώ που είστε τόσο υπέροχοι και λυπάμαι πολύ που δεν συναντηθήκαμε τελικά. Η ασφάλειά σας παραμένει προτεραιότητα πάντα. Σας αγαπώ» έγραψε η Anna Paul.

View this post on Instagram

A post shared by STAX. (@staxofficial_)

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024